De ce s-a mutat la țară Carmen Tănase: "Ne și certasem, el mă presa..."

Publicat pe

Carmen Tănase a vândut tot și s-a mutat în București. Îndrăgita actriț a decis să lase viața de Capitală pentru un loc superb, situat chiar lângă Târgoviște. În cadrul podcastului lui Mihai Morar, vedeta a spus care a fost motivul pentru care a luat această decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Decizia a se muta din București a venit la începutul pandemiei de coronavirus, atunci când actrița a decis că vrea să respire aer curat și să mănânce alimente bio, chiar din propria grădină.

De ce s-a mutat la țară Carmen Tănase: "Ne și certasem, el mă presa..."De ce s-a mutat la țară Carmen Tănase: "Ne și certasem, el mă presa..."

Carmen Tănase nu a stat prea mult pe gânduri. A pus tot la vânăzare și a început să își caute locuința perfectă. Astfel, a găsit un loc de suflet, într-un sat din Târgoviște, unde locuiește cu fiul și mama sa la momentul actual.

Citește și: Ce a pățit Carmen Tănase după ce a refuzat să devină turnătoare la Securitate:'Ofițerul acela m-a amenințat că…'

Citește și: De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească:„Nu este cazul’

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…’/ EXCLUSIV

Citește și: A fost înșelată Roxana Dobre de Florin Salam?„Bărbații se clatină la fiecare decolteu

De ce s-a mutat la țară Carmen Tănase

Carmen Tănase a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre ultimele noutăți din viața ei. Printre subiectele abordate, actrița a spus și cum a ajuns să se mute într-un sat din apropiere de Târgoviște, la mai bine de o oră și jumătate de București.

Ei bine, se pare că la insistențele fiului ei, Tudor, a decis să vândă tot ce avea în București și să facă această schimbare. Cu toate că nu s-ar fi văzut niciodată locuind la țară, a decis să acorde o șansă și acestui trai.

M-am mutat la țară la inițiativa lui Tudor pe care, în principiu îl ascult, pentru că el este un înțelept așa. Nu mi-a fost ușor. Nu m-aș fi văzut niciodată la țară. Eu eram omul aglomerației până acum. Dacă se putea să îmi iau un apartament în Centrul Vechi, acolo unde e muzică. Pe mine nu mă deranjează bubuielile, muzica tare. Cu evenimentele astea lucrurile astea s-au schimbat total. Nu mai e nimic din ce era înainte. El mi-a zis că de fugit nu mai avem unde să fugim, pentru că peste tot este cam la fel. Singura soluție ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu, mai firesc, mai normal și să fim un pic mai departe de haosul marilor orașe mai ales. Hai să ne mutăm la țară. Eu nu am zis nu. Altă dată aș fi zis să mă lase cu țara lui', a povestit Carmen Tănase în cadrul podcastului.

Din momentul în care a decis să se mute, a mai durat aproape șase luni până când a găsit locuința perfectă. În tot acest timp, actrița spunea că era destul de presată de fiul ei, care își dorea ca mama lui să se mute cât mai repede.

Ei bine, într-o zi a reușit să vadă o casă, care a impresionat-o imediat. A pregătit actele și tot ce mai trebuie să rezolve.

Astfel, Carmen Tănase s-a mutat la țară, alături de fiul ei, dar și de mama ei de 90 de ani.

„Am hotărât să ne mutăm la țară și din clipa aia am început să caut. Șase luni am căutat. Știu toate casele de vânzare de pe o rază de 60 de kilometri din jurul Bucureștiului din toate județele. El mă presa. Am văzut zeci de case și în zeci de sate și nu îmi plăcea nimic.
Într-o bună zi eram destul dezamăgită, ne și certasem, el mă presa și am țipat la el… am văzut o căsuță. I-am trimis-o. Noi nu stăteam împreună până atunci. Acum stăm împreună, dar nu mai stăteam împreună de când avea 18 ani. A doua zis ne-am întâlnit cu agentul și am mers acolo. Până am ajuns la căsuța mea am văzut chestii extraordinare. Când am plecat de acolo a fost liniște pe drum și i-am spus agentului că ne sfătuim și îi dăm un telefon. Mai aveam de văzut a doua zi o casă în Letca Veche. Tudor mi-a zis că nu mai mergem. Eu nu am vrut la drumul principal. Nu îți imagina că sunt cocioabe, sunt case moderne. Avem pădure. E viață. Avem râu vis-a-vis de casă. În spatele casei vin căprioare. Am niște vecini de treabă, care iubesc animalele. Eu nu voiam vecini, dar sunt oameni foarte mișto'
, a mai povestit actrița.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter