Cum arată fratele lui Theo Rose. Radu a împlinit 32 de ani

Publicat pe

Pe simpatica artistă o știe toată lumea, la fel și pe sora ei, Raluca, însă puțină lume știe cine este și cum arată fratele lui Theo Rose. Radu tocmai a împlinit 32 de ani, iar sora lui mai mică l-a sărbătorit și cu fanii din social media, unde a postat mai multe imagini.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ea, la doar 24 de ani, este deja o artistă cunoscută, însă puțini știu cum arată fratele mai mare al lui Theo Rose. Dacă sora ei, Raluca Diaconu, artistă și ea, este cunoscută, iar cele două au apărut nu o dată la TV însoțite inclusiv de mama lor, puțini știu că cele două tinere artiste au și un frate mai mare, Radu, care a împlinit recent 32 de ani.

Cum arată fratele lui Theo Rose. Radu a împlinit 32 de aniCum arată fratele lui Theo Rose. Radu a împlinit 32 de ani

Cum arată fratele lui Theo Rose

Theo Rose este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Atât simpatica artistă, cât și părinții și sora ei, de asemenea cântăreață, sunt cunoscuți de publicul larg. Nu același lucru se poate spune însă despre fratele lui Theo Rose, care s-a ținut departe de lumina reflectoarelor. În timp ce Raluca (35) a îmbrățișat aceeași profesie ca sora ei, mezina familiei este cea mai faimoasă. Recent, Theo Rose și-a sporit capitalul de popularitate după ce a prezentat SuperStar. Simpatica artistă vorbește întotdeauna laudativ despre familia ei, însă până acum nu li l-a prezentat fanilor pe Radu, fratele ei mai mare, care ieri a împlinit 32 de ani.

Citește și: Ce spune Theo Rose despre relația cu iubitul ei și căsătorie: „Mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a apelat Theo Rose de la Bravo, ai stil! la psiholog: „Mă țin ocupată cât mai mult”

Citește și: Trecutul neștiut al lui Theo Rose, de dinainte de Bravo, ai stil: „Am regretat doar faptul că…”/ INTERVIU

Citește și: Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19: „Am dormit cu masca pe față”

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații după despărțirea de Tiberiu Argint: „Nu trebuie să cauți dragostea’

Ieri însă, artista și-a sărbătorit fratele alături de familie, iar cu această ocazie le-a făcut cunoștință numeroșilor ei fani cu Radu. Theo nu doar că a filmat petrecerea dacă în cinstea fratelui ei mai mare, ci a postat și o fotografie în care a anunțat că Radu a fost sărbătoritul zilei.

„Pe 23 face 32. Frățiorul meu', a fost mesajul lui Theo Rose, alături de o poză cu fratele său, Radu.

Cine este iubitul lui Theo Rose

Dacă vă întrebați cine este iubitul lui Theo Rose, ei bine, tânărul este și el cunoscut. Un artist, asemenea iubitei sale, Alex Leonte este nepotul lui Nea Marin și este pasionat de dans. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment, unde ea trebuia să cânte și el, în mod evident, să danseze. Au început să vorbească, pe rețelele de socializare, iar Theo Rose a mărturisit că a vrut să încheie discuțiile cu Alex Leonte, pentru că el era într-o altă relație.

'Și am început să ne împrietenim, mi-a fost foarte drag de el și am început să conversăm pe Instagram, dar ca prieteni. Râdeam foarte mult împreună, fără apropo-uri și alte chestii din astea. La un moment dat mi-am dat seama că ne cam ia valul și am pus problema frumos: eu nu vreau să mai vorbim pentru că mi se pare că vorbim mai mult decât e cazul și părerea mea e că ar trebui să îți rezolvi problemele dacă există vreo problemă în relația din care tu faci parte în aceste momente și să discutăm după aia că mi se pare că avansăm în discuții și nu are rost. A durat o perioadă bună de timp până și-a rezolvat problema’, a declarat Theo Rose, în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Chiar dacă a mărturisit că nu este încă gata să facă pasul cel mare, Theo Rose știe deja cum va arăta nunta ei, dar și câți copii urmează să aibă cu Alex…

Să văd după primii doi (n.r. copii) dacă-l mai vreau și pe al treilea.  Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă, de fapt, nu prea m-am gândit la chestia asta, poate pentru că nu prea vreau să mă mărit. Dar aș mai vrea să vină Pepe, Diana Matei, Carmen Chindriș și doamna Mioara Velicu', a dezvăluit Theo Rose, în podcastul lui Horia Brenciu.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter