Ce va face Anamaria Prodan cu tatuajele în care apar chipul și numele lui Reghe: „Și în casă e sculptat numele lui”

Publicat pe

Ce va face Anamaria Prodan, după divorț, cu tatuajele în care apare chipul lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Chiar și așa, cei doi au decis să pună punct căsniciei, după 15 ani, atunci când antrenorul de fotbal și-a refăcut viața alături de o altă femeie. Pe parcursul anilor, sexy impresara și-a făcut mai multe tatuaje în care apare chipul fostului partener de viață, dar și numele lui. Invitată la podcastul moderat de Codin Maticiuc, aceasta a vorbit despre ceea ce va face cu desenele de pe piele după ce se finalizează divorțul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Anamaria Prodan a fost invitată la podcastul lui Codin Maticiuc, acolo unde a vorbit pe larg despre viața sa personală. Ea nu doar că a explicat situația dintre ea și Laurențiu Reghecampf, ci a punctat câteva aspecte ce țin de propriile alegeri. Astfel, sexy impresara a răspuns la o întrebare referitoare la tatuaje. Ea are mai multe desene pe trup în care apare chipul sau numele fostului soț. Iată dacă le va acoperi sau nu!

Ce va face Anamaria Prodan cu tatuajele în care apar chipul și numele lui Reghe: „Și în casă e sculptat numele lui'Ce va face Anamaria Prodan cu tatuajele în care apar chipul și numele lui Reghe: „Și în casă e sculptat numele lui'

În cadrul podcastului, Cosmin Natanticu a întrebat-o pe vedetă ce semnificație au tatuajele de pe corpul ei, dar și ce va face cu cele în care apare chipul lui Reghe. Impresara, asumată din fire, a spus că tatuajele nu vor dispărea. Ea a vorbit și despre lucrurile inscripționate cu inițialele antrenorului, pe care le are în propria casă din Snagov.

Citește și: Ce comentariu a lăsat Anamaria Prodan la o poză cu Reghe și fiul lui, Luca:„Bravo. Să-l…’

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Dan Alexa în urmă cu 3 ani:„În secunda doi sar la bătaie’

Citește și: Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV:„Îmi ia ceva timp până să…’

Citește și: Anamaria Prodan, după ce a fost acuzată că și ea l-a înșelat pe Reghe:„Nu-mi ține nimeni piept’

Ce va face Anamaria Prodan, după divorț, cu tatuajele în care apare chipul lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit despre tatuajele în care apare chipul fostului său partener de viață. Se pare că aceasta nu își dorește să renunțe la ele. Vedeta susține că nu le va acoperi deoarece, pentru ea, Reghecampf va rămâne blazonul familiei. Ba mai mult, impresara are și casa plină de inițialele omului pe care în urmă cu câteva luni îl numea „soarele ei'.

„Laurențiu Reghecampf… L.R. O să le păstrez toată viața. Fiul meu e Laurențiu Reghecampf, acesta este norocul meu. Eu în toată casa i-am făcut surpriză soțului meu până să plece de acasă… am stat trei luni în România pentru că mă ruga să stau aici. Să nu vin în Dubai că e pandemie. Și să stau în România să termin casa. Peste tot este sculptat «L.R, Laurențiu Reghecampf». Peste tot, scările… e blazonul familiei. Vezi, m-a dus capul de i-am pus fiului meu același nume', a declarat Anamaria Prodan pe YouTube.

„Familia înseamnă totul pe pământ'

Deși se află în plin de divorț de soțul ei, continuă să susțină că familia este cel mai important lucru pentru ea. Referitor la tatuajul în care apare tabloul familiei Prodan-Reghecampf, ea a menționat că a stat 9 ore pentru a-l face și susține că a fost cel mai dureros dintre toate pe care le are.

„Pentru mine, familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar ăsta a fost cumplit (…) a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât două minute pauză. S-au minunat toți', a continuat ea.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă