Anamaria Prodan, după ce a fost acuzată că și ea l-a înșelat pe Reghe: "Nu-mi ține nimeni piept"

Publicat pe

Anamaria Prodan a vorbit, recent, despre infidelitățile lui Laurențiu Reghecampf, dar ea neagă că și-ar fi înșelat vreodat soțul. În ciuda avansurilor pe care le-a primit mereu de la milionari și aventurii cu Dan Alexa care i s-au pus în cârcă, Prodanca infirmă vehement acuzațiile de infidelitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a explicat, în podcastul lui Codin Maticiuc, ce s-a întâmplat în seara în care i-a dat un pumn lui Dan Alexa și de unde au venit zvonurile că ar fi avut o aventură cu antrenorul. Impresara nu neagă că a primit mereu avansuri de la bărbații din fotbal, dar spune că nu a călcat niciodată strâmb.

Anamaria Prodan, după ce a fost acuzată că și ea l-a înșelat pe Reghe: "Nu-mi ține nimeni piept"Anamaria Prodan, după ce a fost acuzată că și ea l-a înșelat pe Reghe: "Nu-mi ține nimeni piept"

„În toți acești ani am fost combinată (n.r. – de presă) cu toți patronii. Băi, majoritatea mi-au făcut avansuri că sunt frumoasă. Știu cum arăt și cum arătam în tinerețe, dar aici e talentul femeii. În toți acești ani, nimeni nu m-a avut la mână cu nimic și nu mă va avea.

M-au făcut c**** în direct patroni de club, președinți de club. Față în față nu-mi ține nimeni piept.

Eu aveam în subcontract mai mulți antrenori. Ganea, Alexa, Florentin Petre. Eu, ca agent, propun mai mulți antrenori și jucători. Iar Cristi Tănase, patronul Chiajnei, m-a sunat și mi-a zis că vrea să schimbe antrenorul. L-a ales pe Alexa, Ganea s-a supărat: „L-ai împins pe ăla mai mult”.

Eu atunci nu am mai stat să-i zic: Băi, Ionele, te-am dus la FC Voluntari, nu prea a fost bine. E prea scurt ca într-o săptămână să-ți găsești altceva. Cum am foarte mulți „prieteni”, ei au profitat și l-au împins să vorbească.

Ei știau punctul meu slab, Laurențiu Reghecampf. Eu i-am explicat soțului meu atunci că singurul lucru care poate dărâma castelul aici e. A început (n.r. – Laurențiu Reghecampf): „Domne, uite ce zice lumea”.

Anamaria Prodan, după ce a fost acuzată că și ea l-a înșelat pe Reghe

Citește și: Kate Middleton împlinește 40 de ani. Cum va sărbători Ducesa de Cambridge

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a postat un video cu ecografia copilului:'El nu are nicio vină pentru…'

Citește și: Decizia care l-a salvat pe Dumitru Dragomir, după moartea fiului:„O luam razna și eu și soția mea’

Alo, tu de unde m-ai luat pe mine? Eu aveam semnată jumătate din echipa națională în 2006. În 2006, eu nici nu prea stăteam acasă, plecam în Coreea, America și cu jucătorii unde aveam treabă.

Tu acum te-ai gândit să fii gelos? Dan Alexa vine la noi în casă, mâncăm împreună, bem împreună. Acum nici nu pot să-l acuz pe Ganea. A zis doar „Eu știu, l-a împins pe ăla mai mult. Au o relație specială, oamenii fac grătare pe ponton acasă”, iar de aici, cine a trebuit să împingă a împins', a declarat Anamaria Prodan la podcastul lui Codin Maticiuc.

„Toată viața am să-l iubesc'

În podcastul „La Mijloc', impresara și-a spus partea de adevăr și a mărturisit că încă îl iubește pe Laurențiu Reghecampf, deși el a trădat-o. „Greșeala mea a fost că l-am iubit prea mult și că l-am ridicat prea mult. Toată viața am să-l iubesc. Toată inima mea este așa și 90% va rămâne Laurențiu Reghecampf. Este firesc!', a declarat Anamaria Prodan.

Vedeta susține că și-a iertat soțul de nenumărate ori din cauza infidelităților, iar acesta ar fi venit de fiecare dată plângând ca să fie iertat.

Anamaria Prodan mai spune că actuala iubită a antrenorului, Corina Caciuc, l-ar fi șantajat pe Laurențiu Reghecampf cu e-mail-uri și l-ar fi presat să divorțeze cât mai repede. Antrenorul de la Universitatea Craiova i-ar fi trimis toate mesajele soției sale.

„Pe actuala a ținut-o și acasă la mine. Eu am luptat până acum și am trecut mereu peste. Pentru mine, familia este cel mai important lucru de pe pământ. Familia e Dumnezeu. Cum era să-i zic eu lui Reghecampf când s-a întâmplat prima dată să plece că nu mai am nevoie de el.

L-am luat și i-am explicat pas cu pas. (….) Și dacă era câștigătoare de Oscar, eu nu eram de acord să mă deranjeze una și să-mi șantajeze bărbatul dacă nu-i dă acte de divorț…', a mai spus impresara în cadrul podcastului.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter