Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a postat un video cu ecografia copilului: "El nu are nicio vină pentru..."

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf și iubita lui urmează să devină curând părinți, iar antrenorul a postat pentru prima oară ecografia copilului lor. Iată cum a reacționat Anamaria Prodan după ce imaginile au ajuns în social media!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc urmează să devină părinți pentru prima oară, iar viitorul tată a postat recent, în social media, un video cu ecografia copilului. Imaginile s-au viralizat la scurt timp, iar Anamaria Prodan a reacționat la vederea filmulețului. Iată ce a comentat impresara cu privire la viitorul ei fost soț și actuala lui parteneră!

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a postat un video cu ecografia copilului: "El nu are nicio vină pentru..."Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a postat un video cu ecografia copilului: "El nu are nicio vină pentru..."

Laurențiu Reghecampf, video cu ecografia copilului

Deși povestea lor de dragoste a creat multă vâlvă în social media și nu numai, Laurențiu Reghecampf își vede nestingherit de viață și trăiește cu intensitate cele mai fericite momente din viața lui actuală – el și Corina Caciuc vor deveni curând părinții unui băiețel. Imaginile cu cel de-al treilea copil al antrenorului s-au viralizat în scurt timp în social media, iar Anamaria Prodan nu a rămas nepăsătoare la vederea lor.

Citește și: Anamaria Prodan a făcut portretul viitorului iubit: „Să-mi ofere cadou un hotel'

Citește și: Cum se înțelege Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei:„Dacă eu îl cert pe Bebe…

Citește și: Ce nu l-a lăsat Anamaria Prodan pe Reghe să facă, timp de 16 ani: „Nu poți să te joci cu banii oamenilor”

Citește și: Suma colosală pe care o percepe Inna pentru un concert, în pandemie

Într-o postare pe InstaStory, unde a publicat și ea imaginea cu ecografia, impresara a mărturisit că nu are nimic cu micuțul, care este nevinovat, însă ulterior a comentat destul de dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf.

'Să-i dea Dumnezeu mult noroc copilului și o viață de vis. Ce doresc copiilor mei îi doresc și copilului lui Laurențiu. El nu are nicio vină pentru ceea ce a făcut tatăl lui', a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Cuvinte dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf

După ce Laurențiu Reghecampf a postat acel video cu ecografia copilului care urmează să vină curând pe lume, Anamaria Prodan a ținut să-și spună părerea și despre viitorul relației lui cu iubita… Cu aceeași fotografie drept cadru, a mai urmat o postare care se referă la cel care îi va deveni curând fost soț. Anamaria Prodan nu o atacă pe Corina Caciuc, comentariul fiindu-i adresat, în schimb, lui Reghe. Aceasta consideră că, la un moment dat, atât actuala parteneră, cât și copilul vor dispărea din viața acestuia, atunci când va apărea o nouă femeie cu posibilități materiale.

'Să nu se mai speculeze. Noi, familia, nu avem nici o treabă cu amanta. Dacă nu era asta era alta și alta. Deci, vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta și acest copil nevinovat în scurt timp sunt istorie pentru Reghe. Cum apare altă femeie cu bani, căci acum e sărăcuț cu banii, va lăsa tot și va pleca… istoria se repetă', a completat impresara în InstaStory.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter