Suma colosală pe care o percepe Inna pentru un concert, în pandemie

Publicat pe

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, dar și peste hotare. Pentru un singur concert, interpreta percepe sume colosale, chiar și în pandemie. Pe lângă onorariul imens, Inna are și pretenții de lux, printre care și asigurarea transportului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Inna înregistrează un succes uriaș atât pe plaiurile noastre mioritice, cât și peste graniță. Artista a crescut tarifele odată cu experiența pe care a dobândit-o în ultimii ani, astfel că cine își dorește să o invite pe Inna să-i cânte la un eveniment trebuie să scoată bani grei din buzunar.

Suma colosală pe care o percepe Inna pentru un concert, în pandemieSuma colosală pe care o percepe Inna pentru un concert, în pandemie

Conform Impact.ro, solista are tarife mari pentru un singur recital. În plus, Inna are pretenții la cazare și transport. Astfel, pentru o singură cântare, Inna cere în jur de 15.000 de euro, deși la începutul carierei câștiga aproximativ 200-300 de euro pentru un spectacol. Dacă cerinţa este în străinătate, artista originară din Constanța cere și mai mult. Tariful pentru alte țări aproape că se dublează.

Suma colosală pe care o percepe Inna pentru un concert în pandemie

'Inna cere 15.000 de euro cu TVA, orientativ, plus transport 1 euro/kilometru, cu TVA, două bilete de avion bussines, la distanțe mai mari de 300 de kilometri, o suită, două camere single, și 5-7 camere două camere twin, la hotel de cinci stele și masă pentru 12-16 persoane', au declarat organizatorii de spectacole pentru Playtech.ro.

Citește și: Cum arăta Inna înainte de a fi celebră. Avea 21 de ani când a apărut prima dată la TV

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei: „M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile”/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, decizie radicală după ce a confirmat divorțul de Reghe: „Vreau să mă îndepărtez de România'

Citește și: Bianca Brad nu și-a recuperat nici acum banii furați la mall: „Lucrurile astea se plătesc altfel”

Cât despre Alexandra Stan, artista are un tarif mult mai mic decât Inna.

'Alexandra Stan are, pentru un show de 45 de minute, un onorariu de 11.000 de euro cu TVA ( orientativ), dar mai solicită transport 3 lei/ kilometru, plus TVA, un bilet de avion, o suită și 4 camere duble twin, la hotel de cinci stele. Plus masă pentru 9 persoane.', conform sursei citate mai sus.

Inna, total schimbată la începutul carierei

În anul 2008, artista a lansat piesa „Hot’, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio România, Turcia, Bulgaria, Grecia, dar și Ungaria. La începutul anului 2011, Inna a susținut mai multe concerte în primul său turneu, în țări precum Franța, Spania, Germania, Turcia, Liban și România, dar și alte state europene.

A devenit imediat un fenomen, iar televiziunile începeau să o cheme în emisiuni. Prima apariție la o emisiune a cântăreței a fost în urmă 14 ani, la un show prezentat de Teo Trandafir.

Artista arăta total diferit la vremea respectivă, asta și pentru că moda era cu totul alta. Cu părul tuns bob, sprâncenele subțiri, dar și zâmbetul specific, Inna a pășit la TV și a vorbit despre ceea ce înseamnă pentru ea muzică.

Tot atunci, Inna se prezenta cu numele de „Alessandra’ și nu se gândea vreo secundă la succesul pe care urma să-l aibă peste ani.

„Am început să cânt de la 7 ani. Am făcut o perioadă de timp muzică. M-am lăsat o perioadă de timp pentru că așa am convenit și acum am revenit. De muzică nu te lași toată viața’, spunea Inna, în emisiunea lui Teo Trandafir.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter