Cum arăta Inna înainte de a fi celebră. Avea 21 de ani când a apărut prima dată la TV

Publicat pe

Cum arăta Inna când s-a lansat în muzică. Este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. În anul 2008, cântăreața și-a făcut debutul în muzică, iar de atunci a rămas în atenția publicului. Însă, mai țineți minte cum arată artista la 20 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Inna, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, este o cântăreață de muzică dance, pop și house, dansatoare și o compozitoare română.

În anul 2008, artista a lansat piesa „Hot', piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio România, Turcia, Bulgaria, Grecia, dar și Ungaria. La începutul anului 2011, Inna a susținut mai multe concerte în primul său turneu, în țări precum Franța, Spania, Germania, Turcia, Liban și România, dar și alte state europene.

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric:'Nu am mers pe rațiune'. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Inna și Deliric, gesturi tandre, în public.Cei doi îndrăgostiți sunt nedespărțiți

Citește și: Andreea Mantea revine la TV.Ce emisiune va prezenta

Citește și: Naomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației:„Mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas’/ EXCLUSIV

Așa arăta Inna la 20 de ani

A devenit imediat un fenoment, iar televiziunile începeau să o cheme în emisiuni. Prima apariție la o emisiune a cântăreței a fost în urmă 14 ani, la un show prezentat de Teo Trandafir.

Artista arăta total diferit la vreme respectivă, asta și pentru că moda era cu totul alta. Cu părul tuns bob, sprâncele subțiri, dar și zâmbetul specific, Inna a pășit la TV și a vorbit despre ceea ce înseamnă pentru ea muzică.

Tot atunci, Inna se prezenta cu numele de „Alessandra' și nu se gândea vreo secundă la succesul pe care urma să-l aibă peste ani.

„Am început să cânt de la 7 ani.Am făcut o perioadă de timp muzică. M-am lăsat o perioadă de timp pentru că așa am convenit și acum am revenit. De muzică nu te lași toată viața', spunea Inna, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Inna vorbește despre relația cu Deliric

Inna și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de opt luni. În cadrul unui interviu oferit pentru VIVA, artista a dezvăluit care este secretul relației de lungă durată.

„Nu există o rețetă și mă feresc de sfaturi, soluții, cum se face. Fiecare persoană e diferită, fiecare cuplu e diferit, așa că tot ce pot să spun e că sunt câteva ingrediente de bază: încredere, respect, iubire, susținere, răbdare”, declara artista pentru VIVA.

sursă foto- Instagram, Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter