Cum se înțelege Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei: „Dacă eu îl cert pe Bebe...”

Publicat pe

Cum se înțelege acum Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei? Răspunsul a fost dezvăluit recent chiar de către agentul FIFA. Încă soția lui Laurențiu Reghecampf susține că femeia a rămas în continuare extrem de atașată de ei și că îi consideră pe urmașii fiicei Ionelei Prodan ca fiind propriii ei copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege acum Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei? E întrebarea ce a stat de multe ori pe buzele oamenilor, după ce s-a aflat că Nuți, pe numele ei real Elena Fulgeanu, și-a găsit jumătatea. Se pare că femeia a rămas în relații bune cu toți apropiații agentului FIFA, iar ea la rândul ei e iubită de toți membrii familiei.

Cum se înțelege Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei: „Dacă eu îl cert pe Bebe...'Cum se înțelege Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei: „Dacă eu îl cert pe Bebe...'

Nuți a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani, când a apărut în cadrul reality show-ului ce avea ca subiect principal viața Anamariei Prodan și a familiei sale. La acea vreme, ea era bona fiului impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf, Laurențiu Jr. În plus, tot ea avea grijă și de casă, agentul FIFA având mare încredere în ea.

Citește și: Cum a fost prins Augustin Viziru furând din magazine:„Cele mai urâte două ore din viața mea'

Citește și: Romică Țociu și-a petrecut ziua de naștere în America.Ce artiști i-au fost alături

Citește și: Andrei Ștefănescu s-a împăcat cu Antonia, la un an de la divorț.Fostul ei iubit a confirmat totul

Citește și: De ce s-au certat Connect-R și Alex Velea:„Eram frustrat'

Cum se înțelege acum Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei

Fiind unul dintre oamenii ei de bază, Nuți o însoțea peste tot pe Anamaria Prodan. Elena Fulgeanu avea grijă mereu de Bebeto, mergând cu el peste tot, chiar și în Dubai, oraș în care a stat o lungă perioadă. Și în prezent, Elena Fulgeanu este iubită și apreciată de toți membrii familiei vedetei. Astfel, deși și-a întâlnit jumătatea, nu s-a despărțit nicio clipă de familia Prodan-Reghecampf și a rămas în continuare alături de ea, scrie libertatea.ro.

Drept dovadă, Nuți și-a petrecut Revelionul alături de Laurențiu Jr. în vila de la Snagov a Anamariei Prodan. În plus, în urmă cu ceva vreme, sexy-impresara povestea că bona ține extrem de mult la Bebeto. Potrivit spuselor agentului FIFA, femeia îi iubește pe Laurențiu Jr., pe Rebecca și pe Sarah ca pe copiii ei.

„Nuți este foarte fericită. Bebe este fi-su și nu se desparte de el. Și fetele sunt fetele ei. Dacă eu îl cert pe Bebe sau țip la el, Nuți plânge de se omoară. Doamne! Când mă vede nervoasă nu-mi zice nimic, că cred că m-ar omorî atunci că țip la băiat', a spus recent Anamaria Prodan.

Când are loc prima înfățișare a divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe

În prezent, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Potrivit sursei menționate anterior, Nuți este ca un sprijin pentru Laurențiu Jr. în această perioadă delicată.

În urmă cu ceva vreme, a ieșit la iveală data primei înfățișări a divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: 7 februarie 2022. Înainte de sărbătorile de iarnă, sexy-impresara spunea că nu ar fi primit nicio notificare oficială despre această dată.

‘Eu nu mai primit nimic oficial, nu am găsit nicio notificare oficială despre această dată, cea de 7 februarie 2022. Momentan nu există nimic pe acest subiect, nu știu dacă a depus actele, dar, legal, eu nu am fost înștiințată de așa ceva‘, spunea Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Sursă foto: Facebook, Libertatea

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă