De ce s-au certat Connect-R și Alex Velea: "Eram frustrat"

Publicat pe

Pe Connect-R și Alex Velea i-a legat o frumoasă relație de prietenie, dar și o colaborare artistică de succes. Din păcate, între cei doi s-a rupt lanțul de iubire, iar acum Connect-R a explicat ce a dus la ruptura relației dintre ei doi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Connect-R și Alex Velea au fost ca frații multă vreme, iar piesele la care cei doi artiști și prieteni au colaborat fac parte și acum dintre preferințele fanilor. Răceala dintre ei s-a accentuat și după ce Connect-R a mărturisit că nu-i place noul stil lansat de Velea – trapanelele -, care, de altfel, s-a bucurat de mult succes. Iată care este însă adevărul cu privire la ruperea prieteniei dintre cei doi artiști.

De ce s-au certat Connect-R și Alex Velea

Învitat în emisiunea lui Denise Rifai, artistul a fost supus unui tir de întrebări bine direcționate, însă nu a ezitat să răspundă. Gazda emisiunii a reamintit un episod mai vechi, legat de piesa de succes a celor doi artiști „Dacă dragostea dispare”. La momentul respectiv, în presă s-a scris că Connect-R ar fi fost deranjat de faptul că hitul îi era atribuit doar lui Alex Velea.

Citește și: Alex Velea, atac dur la adresa lui Connect-R: „M-a imitat toată adolescența noastră!”. De la ce a pornit conflictul

Citește și: Connect-R recunoaște că a avut probleme cu viciile: „Am băgat prafuri până nu am mai știut de mine'

Citește și: Monica Gabor a împlinit 34 de ani. Ce cadou i-a trimis Irinel Columbeanu în America

Citește și: Ce dietă ține Andreea Mantea după ce s-a îngrășat 14 kilograme:„După rău vine bine’

„Nu avea cu ce să mă fure Velea. Că eu am avut o frustrare că lumea asocia piesa „Dacă dragostea dispare” numai cu Alex Velea, da, așa e, eram frustrat. E un monstru de talent Alex Velea și o știe toată lumea. Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierelor noastre era ușor diferită. A avut și el o nemulțumire față de un episod, nu cred că și-ar dori să-l povestesc. Cert e că, în momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu mai putem avea o relație de prietenie. Viziuni asupra meseriei pe care o avem, cât și principiile asupra vieții… Cred că suntem total diferiți”, a spus Connect-R în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Artistul i-a cerut scuze lui Alex Velea

Acest nou stil muzical, trapanele, a prins repede la public… Dar nu a fost însă și pe placul lui Connect-R, și nici pe placul altor colegi de breaslă, de altfel, artistul întrebându-se de ce Alex Velea a apelat în ultima vreme la acest gen muzical. Chiar dacă nu o dată Connect-R și-a exprimat admirația față de talentul lui Alex Velea, de data aceasta artistul nu i-a aprobat demersurile. Iată ce i-a mărturisit Connect-R lui Denise Rifai!

„Recunosc faptul că am fost prea în personajul meu și prea în ego-ul meu, de fapt în mintea mea superficială, când am spus lucrul ăsta. Fiecare om este liber să facă absolut ce vrea, iar treaba asta cu e frumos, nu e frumos sunt doar etichete puse de mine. Îi cer scuze lui Alex Velea și tuturor celor care fac trapanele. Fiecare om este liber să facă ce vrea. Consider personal că sunt multe trapanele, piese diferite chiar și de la Alex, cu o consistență lirică sub nivelul pe care știam eu că îl are Alex Velea.

Asta pot să spun, dar asta nu are nicio legătură cu Velea ca artist, pentru că muzica nu trebuie întotdeauna să vindece, muzica trebuie să și binedispună. Oamenii la petrecere nu trebuie să asculte mesaje dip. Personal cred într-o estetică pe care Velea ca artist o are și pe care nu o mai folosește. Dacă asculți „Doamna mea” de la Alex Velea o să înțelegi ce spun”, a spus Connect-R în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter