Cum a fost prins Augustin Viziru furând din magazine: „Cele mai urâte două ore din viața mea”

Publicat pe

Cum a fost prins Augustin Viziru furând din magazine. Augustin Viziru este unul dintre cei mai iubiți actori de la noi din țară. Deși acesta are în prezent o reputație bună și o carieră de urmat, în trecut, el a făcut și ilegalități. Se pare că atunci când se afla în Anglia, actorul a furat din magazine. Invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, el a povestit întreaga perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Augustin Viziru a povestit recent despre perioada în care se afla în Anglia. Acesta învățase să fure de la un coleg și a continuat acest obicei mult timp. Deși spune că nu este potrivit pentru el acest lucru, el a luat mai multe bunuri din magazine. Iată ce a spus referitor la acest subiect.

Acesta a văzut la un coleg de al lui cum fura un parfum și s-a gândit că este o idee bună să încerce și el. Deși inițial s-a descurcat, ulterior a fost prins de o angajată a unui magazin cu haine pentru femei.

Citește și: Augustin Viziru, despre dependeța de jocurile de noroc:”Mă împrumutam la cămătari”

Citește și: Selly, număr de roast în prima ediție a sezonului 11 iUmor.Mihai Bendeac l-a condus afară de pe scenă

Citește și: Costi Ioniță are o nouă iubită?Artistul a fost fotografiat alături de o femeie superbă, la mall

Citește și: Cine sunt concurenții care luptă pentru premiul SuperStar România.Publicul a decis

Cum a fost prins Augustin Viziru furând din magazine

Augustin Viziru a povestit despre momentul în care a fost prins furând din magazine. Se pare că inițial a văzut cum un coleg de al lui a furat un parfum și i s-a părut extrem de ușor.

„La un moment dat l-am văzut pe unul că fură un parfum. I-am zis: „Băi, fraiere. Vezi că ai o bară metalică pe sticluță, când trece de porți, sună. Și te prind.'. Eu n-am avut nicio intenție, dar el a scos aia, și a ieșit afară cu parfumul, toată echipa de copii a văzut ce a făcut ala. Și toată lumea a zis că merge treaba', a spus el.

Augustin Viziru: „Așa ușor e?'

Acesta a povestit inclusiv despre momentul când a părăsit un magazin, fără să plătească ceea ce a luat. El susține că era extrem de pasionat de biliard, motiv pentru care și-a dorit să ia un snooker pe care nu și-l permitea. Astfel, el a pus obiectul în pantaloni și a părăsit magazinul de parcă nu s-a întâmplat nimic.

„Țin minte și acum că era un perete mare numai cu walkman. A trecut tot valul de echipe, că erau și rezerve, 22 de copii, și au mai rămas vreo 10 sau 12 care se bălăngăneau așa pe raft. Toată lumea a început să fure de acolo. Și am ajuns în Anglia și eu acum zic că îmi era așa…nu furasem niciodată, dar eram pasionat de biliard. Am intrat într-un magazin și am văzut un tac de snooker frumos, superb. Era vreo 700 de lire. Eu știam biliard, l-am luat, m-am uitat, casieria era în spate, era un culoar cu haine, nu știa lumea pe vremea aia de ce erau în stare românii. L-am desfăcut, l-am băgat pe crac pe primul, pe al doilea…', a adăugat el.

De atunci, totul a pornit ca o dependență pentru celebrul actor și a menționat că la acel moment, își dorea să nu se mai oprească.

„Băi, o adrenalină și niște emoții ce am avut atunci nu poți să îți dai seama. În momentul în care am ieșit afară: Așa ușor e? Și am zis că nu mă opresc', a mai spus acesta.

Secretara tatălui său l-a pus să fure pentru ea

Augustin Viziru a povestit o experiență care l-a făcut să se lase de furat. Se pare că o secretară a tatălui său l-a rugat pe actor să fure pentru ea o fusta. Zis și făcut! El a luat fosta, însă o angajată a magazinului l-a observat și a început să îl urmărească pe stradă. El a tot mutat punga cu obiectul vestimentar, alături de femeia care l-a îndemnat spre acest gest.

„Și avea tata o secretară și mi-a zis să îi iau și ei o fustă. Am intrat, am luat fusta, am băgat-o în pantaloni, am ieșit cu fusta afară. Apoi a venit o angajată de acolo după mine, că am luat ceva fără să plătesc, i-am zis că sunt antrenor, că am copii cu mine. Am luat-o pe stradă cu angajata să merg după copii înainte. Și era asta în partea stângă, secretara lui tata în mijloc și eu în dreapta. Și secretara avea o punga în mâna stângă, nu știam cum să îi zic să o mute pe dreapta ca să scot fusta și să o arunc.', a continuat el.

Ambii erau foarte panicați, motiv pentru care a aruncat fusta sub o mașină.

„Ea era panicată, cum eram și eu de altfel. I-am făcut semn până la urmă, am scos fusta din pungă și am aruncat-o sub o mașină.', a spus acesta.

Augustin Viziru: „Cele mai urâte două ore din viața mea'

Acesta a menționat că imediat cum a scăpat de angajata magazinului s-a dus în campusul în care locuia. Acolo, el a stat extrem de panicat și a realizat că nu va mai face acest gest niciodată.

„Țin minte că stăteam într-un camping pe undeva. Cele mai urâte două ore din viața mea. De atunci nu am mai pus mâna pe nimic niciodată Simțeam că îmi zboară inima din piept efectiv. Dacă auzeam o sirenă de poliție ziceam că e gata. Ne-a luat. Am zis că ne arestează și așa mai departe. Aia a fost experiența mea de hoț. Nu sunt bun, îmi tremură mâinile, am emoții', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter