Costi Ioniță are o nouă iubită? Artistul a fost fotografiat alături de o femeie superbă, la mall

Publicat pe

Dedicat cu precădere carierei în ultima perioadă, Costi Ioniță pare în sfârșit să-și fi găsit o nouă iubită, după o lungă perioadă de solitudine. Cei doi au fost surprinși împreună la cumpărături recent, iar relația lor pare să depășească granițele unei simple prietenii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei care l-au văzut recent pe artist în compania unei domnișoare brunete s-au întrebat dacă nu cumva Costi Ioniță are o nouă iubită… Iar asta deoarece artistul s-a dedicat în ultima perioadă profesiei. Și, într-adevăr, munca sa susținută a fost încununată de succes – Costi Ioniță a fost nominalizat pentru a doua oară la Premiile Grammy, cele mai importante trofee din industria muzicală mondială.

Costi Ioniță are o nouă iubită? Artistul a fost fotografiat alături de o femeie superbă, la mallCosti Ioniță are o nouă iubită? Artistul a fost fotografiat alături de o femeie superbă, la mall

Costi Ioniță are o nouă iubită?

După ce a câștigat bani frumoși în România din manele, Costi Ioniță a devenit cunoscut și pe plan internațional. Pe cât de mult noroc a avut în carieră, pe atât de puțină baftă a avut în viața amoroasă. Ce-i drept, nici timpul nu i-a permis să aibă mari povești de dragoste, cea mai lungă relație a cântărețului durând doi ani și jumătate, după cum singur a declarat. Costi a motivat ghinionul în dragoste prin lipsa de timp și disponibilitate, dat fiind că șase luni pe an este plecat din țară.

Citește și: Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară: „Nu știu câți români se pot lăuda cu acest lucru”

Citește și: De ce nu vrea Cristina Cioran să se mărite cu tatăl copilului ei: „Important este cum ne înțelegem”

Citește și: Denise Rifai vrea să-l invite pe Klaus Ionannis, la 40 de Întrebări: „Ne este dator”

Citește și: Gabi Bădălău, prima fotografie alături de Bianca Drăgușanu:„A mea

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară nu pot avea copii:„Îmi e frică

Iată însă că recent Costi Ioniță le-a dat fanilor săi motive să creadă că are o nouă iubită… Artistul a fost surprins, zilele trecute, de către fotoreporterii EVZ, la cumpărături alături de o superbă domnișoară brunetă. Cei doi au intrat într-un magazin cu articole pentru casă, de unde nu au cumpărat însă nimic, apoi, după ce și-au luat câte o cafea, s-au îndreptat împreună spre casă. Deși îmbrăcată casual și destul de ascunsă de ținuta de iarnă, celor din jur nu le-a scăpat faptul că artistul era însoțit de o tânără cu aspect de fotomodel. Cu toate astea, Costi Ioniță spunea, cândva, că aspectul fizic este important, dar nu este singurul care contează într-o relație.

„Direcțiile duc și către acest lucru. Am simțit de câteva ori. Toate femeile din viața meau au fost minunate și superbe. E clar că trebuie să fie o femeie frumoasă. Pentru ca un cuplu să fie fericit este nevoie de cinci elemente. Compatibilitate fizică și sexuală, compatibilitate emoțională, cea motrică, compatibilitate intelectuală. Acestea patru sunt pentru majoritatea oamenilor, însă mai există un punct. Chiar m-am despărțit de o femeie superbă din acest motiv: compatibilitate spirituală. Trebuie să înțelegem că nu suntem doar carne și oase. Femeia de lângă mine trebuie să înțeleagă că este ceva și dincolo de aparențe. Pentru mine acest punct este foarte important', a povestit Costi la o emisiune TV.

Femeile din viața lui Costi Ioniță

Poveștile de dragoste din lui au fost permanent dezbătute în presă, dat fiind că artistul a fost permanent înconjurat de femei frumoase. Poate și faptul că a fost mereu discret cu viața personală a incitat și a dat loc la diverse speculații. Cu ceva timp în urmă, se spunea că artistul obișnuiește să schimbe femeile ca pe… șosete. Iată însă că, până la 44 de ani, pe care-i va împlini curând, niciuna nu a reușit să-l facă soț și tată. În urmă cu mai bine de zece ani, Costi Ioniță o avea ca iubită pe Issa Casian (blonda sexy din trupa Ellegance), de care a fost extrem de îndrăgostit. După o relație de trei ani, care totâți sperau să se materializeze într-o căsnicie, cei doi s-au despărțit.

Prin viața artistului a trecut și Andrea Teodorova, o bulgăroaică devenită celebră pe plan muzical datorită lui. O altă cucerire a artistului a fost Irina Popescu, yoghină în vestita organizaţie MISA, condusă de Gregorian Bivolaru şi expertă în sex. La un moment dat, artistul a fost surprins și în compania Cristinei Pană, dar și a unei rusoaice sexy.

Deși nu s-a căsătorit pănă acum, artistul nu exclude posibilitatea de a deveni tată, fie și prin intermediul unei adopții.

„Să fac și copilul meu, dar să ajut pe cineva. Aș face asta pentru a ajuta un suflet. Nu mi-e teamă să am un copil al meu. Este o binecuvantare. Pentru copil îți trebuie foarte multă înțelepciune. Trebuie să-l înveți niște lucruri”, spunea artistul cu trei ani în urmă.  

Foto: EVZ, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter