Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară: "Nu știu câți români se pot lăuda cu acest lucru"

Publicat pe

Costi Ioniță a fost nominalizat pentru a doua oară la Premiile Grammy, cele mai importante trofee din industria muzicală mondială. Costi se numără printre compozitorii care au lucrat la albumele „Live N Livin' a lui Sean Paul și „Positive Vibration' a lui Jesse Royal, amândouă nominalizate la categoria „Cel mai bun album reggae', la Premiile Grammy 2022.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Costi este coautor la unul din marile succese muzicale lansate anul acesta odată cu albumul sus amintit al lui Sean Paul, 'Go Down Deh' (Spice, Sean Paul, Shaggy), care a înregistrat pe YouTube peste 34 milioane vizualizări. Este pentru a doua oară când românul se numără în elita muzicienilor de nivel mondial.

Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară: "Nu știu câți români se pot lăuda cu acest lucru"Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară: "Nu știu câți români se pot lăuda cu acest lucru"

La ediția din 2012, Costi Ioniță a mai avut o nominalizare pentru albumul la care și-a adus contribuția -'Summer în Kingston' (nominalizat la 'Cel mai bun album reggae')- pe care l-a lansat Shaggy cu un an înainte și care a fost numărul 1 în vânzări pe iTunes la categoria reggae.

Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară

Chiar dacă albumul nu a câștigat categoria, Costi Ioniță se declara fericit de reușita lui de Statele Unite ale Americii.

'Cred că este o performanță, nu știu câți romaâni se pot lăuda cu acest lucru. Oriunde mă aflu să stiti ca va reprezint', a declarat Costi Ioniță pentru money.ro.

Citește și: Cu cine trebuia să meargă Cosmin Natanticu la Asia Express:„Mi s-au promis lucruri’

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la premiera filmului „House of Gucci’.S-a duelat în ținute cu Lady Gaga

Citește și: Cosmin Natanticu a comentat evoluția Biancăi Drăgușanu la Asia Express:'A zis că e o prostie, că vrea să…'

„Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică. Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici.

Trebuie să știti că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români. Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții.

De aceea vreau să știti că mâine voi lansa și un proiect special care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român', a transmis Costi Ioniță pe Facebook după ce s-a aflat de reușita lui.

Cremonia de decernare a Premiilor Grammy 2022 va avea loc pe 31 ianuarie.
 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă