Tatăl Andreei Bălan, mesaj dur pentru George Burcea, după ce a îndemnat bărbații să bată femeile: „Are și el două fiice”

Publicat pe

Tatăl Andreei Bălan a adresat un mesaj dur pentru George Burcea, după ce cel din urmă a îndemnat ca bărbații să bată femeile. Săndel Bălan s-a arătat scandalizat de spusele lui George Burcea din live-ul în care instiga la violența domestică. Bărbatul a spus că vedeta plătește pentru faptele sale. Totodată, i-a transmis artistului că nu poate să facă un astfel de gest, mai ales pentru că are și el două fiice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tatăl Andreei Bălan a transmis un mesaj dur pentru George Burcea, după ce a îndemnat ca bărbații să bată femeile. La fel ca sute de persoane din mediul online, Săndel Bălan s-a declarat indignat de spusele actorului din mediul online. E de părere că gestul artistului este deplasat, mai ales având în vedere că are și el două fiice, din căsnicia cu artista.

Recent, George Burcea a șocat pe toată lumea printr-un Live controversat. El a instigat la violența împotriva femeilor, chiar în timpul unui filmuleț realizat pentru romanul său, „Scrisoare către Ceaușescu'. Cartea are ca temă tocmai violența domestică. În cadrul imaginilor, el a făcut mai multe declarații halucinante, precum: „Vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace', după ce și-ar fi ieșit din minți.

Citește și: George Burcea, prima reacție despre scandalul în care a îndemnat ca bărbații să bată femeile:„Îmi este foarte rușine'

Citește și: George Burcea a scris un roman împotriva violenței domestice, dar a instigat la violență împotriva femeilor, pe Internet:„Vă doresc să vă ia la palme, cu mese, cu scaune. Bărbați, bateți-le'. Editura a retras cartea de pe piață

Citește și: Emi și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express:„A fost lângă mine în perioade foarte grele'

Citește și: Ce a dezvăluit Mihai Morar la trei ani de la moartea lui Andrei Gheorghe:„Nu am povestit niciodată'

Tatăl Andreei Bălan, mesaj dur pentru George Burcea, după ce a îndemnat ca bărbații să bată femeile

Spusele lui George Burcea au stârnit un val de reacții în mediul online. Mulți dintre internauți l-au pus la zid pentru declarațiile lui, deși, ulterior, el și-a cerut scuze în mod public. O reacție acidă la adresa lui a avut și tatăl fostei sale partenere, Săndel Bălan. Părintele Andreei Bălan a declarat că actorul nu poate să instige la violență, mai ales că are și el două fetițe.

În același timp, Săndel Bălan a spus că, mai devreme sau mai târziu, toți oamenii plătesc pentru greșelile lor. Bărbatul a susținut că e ireal ca actorul să instige la violența domestică, având în vedere că și el are copii.

„Mai devreme sau mai târziu, toți plătim pentru greșelile noastre. Plătește pentru ceea ce face, nu poți instiga la violență, să îți bați femeile sau iubitele, are și el două fiice.', a declarat tatăl Andreei Bălan despre George Burcea, pentru Impact.ro.

Romanul lui George Burcea, retras de pe piață

Nu doar Săndel Bălan reacționat în urma spuselor lui George Burcea. Andrei Ruse, directorul editurii Hyperliteratura, a spus că s-a crucit, la propriu, de cele auzite. Între timp, romanul lui George Burcea, „Scrisoare către Ceaușescu', a fost retras de pe piață.

„M-am crucit (nu, nu exagerez, m-am crucit de câteva ori în fața monitorului, nu e nicio scoatere din context, nu e niciun politically correctness exagerat…).

Că dacă el, care a scris o carte împotriva violenței domestice și e un bărbat model (citez și sunt uluit), și este jignit că mai și gătește, atunci dacă femeilor nu le place un astfel de individ, concluzia e că le place bătaia?

Nici nu mă pot coborî la nivelul la care să comentez așa ceva, pur și simplu.', a spus Andrei Ruse, pe Facebook, conform aceleiași surse.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter