Emi și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express: "A fost lângă mine în perioade foarte grele"

Publicat pe

Emi de la Noaptea Târziu și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express. După ce au primit scrisorile de la cei apropiați, concurenții s-au emoționat extrem de tare. Însă, colegul lui Cuza a luat pe toată prin surprindere cu gestul său. A decis să își ceară partenera în căsătorie la TV. Iată cum a decurs întreg momentul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția de seara trecută de la Asia Express, concurenții au primit scrisori de la cei apropiați. Extrem de emoționați, mulți dintre aceștia au izbucnit în lacrimi.

Însă, Emi a decis să facă un lucru neașteptat. Concurentul și-a cerut iubita în căsătorie în semifinala competiției.

Citește și: De ce s-au certat Cuza și Emi la Asia Express:„Îmi arăți tu mie…’

Citește și: Emi și Cuza, transportați cu o mașină frigorifică la Asia Express:'Mirosea a hoit!'

Citește și: Constantin Enceanu e un patron strict, deși pandemia i-a afectat afacerea: „Dacă n-ai vaccinul făcut, nu mănânci ciorbiță în localul meu

Citește și: Cornel Constantiniu a împlinit 76 de ani. Cum se simte artistul bolnav de Parkinson: „E una dintre marile sale dureri

Emi și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express

Emi de la Noaptea Târziu a fost extrem de emoționat în momentul în care a citit scrisoare primită de la partenera sa de viață. Cu ochii în lacrimi, tânărul și-a găsit cuvintele necesare pentru a transmite în cuvinte ceea ce se simte pentru iubita lui.

„Într-un moment în care părea că totul se duce în jos și se înecau corăbiile și ne apucau panicilie, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat, m-a calmat. A fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc!', a spus Emi, în semifinala Asia Express, după ce a citit o scrisoare din partea partenerei lui.

Ei bine, și pentru că a vrut să ducă tot momentul până la capăt, Emi a decis să își ceară iubita în căsătorie la TV. Astfel, alături de prietenul lui, i-a pus întrebarea cea mare iubitei sale, Iuțu.

Răspunsul nu a venit din partea acesteia, însă cu siguranța tânara s-a emoționat la fel de tare ca Emi.

Nu sunt bun la asta. Nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau s-o mai fac. (…) Iuțu, vrei să te măriți cu mine?', a fost modul în care concurentul a ales să pună marea întrebare..

Emi și Cuza, despre experiența Asia Express

Emi și Cuza ne-au oferit primele declarații despre cum s-au descurcat la Asia Express. Concurentul recunoaște că partea cea mai grea a fost autostopul.

Pentru mine şi Cuza cel mai greu a fost autostopul! Plus distanţele imense parcurse în Turcia. Pentru doi băieţi, în
plină pandemie şi cu toate rigorile impuse de lockdown, a fost cumplit! Şi am mai sesizat ceva, era imposibil să nu existe o regulă destul de clară: dacă se întâmpla să avem noroc cu autostopul, era clar că ghinionul se muta la cazare şi invers! Am înregistrat şi nişte recorduri, demne de toată lauda: patru ore de stat la autostop, respectiv record de căutat cazare – până la 1.30 dimineaţa
„, ne-a declarat Emi.

sursa foto- Captura Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter