George Burcea, prima reacție despre scandalul în care a îndemnat ca bărbații să bată femeile: „Îmi este foarte rușine”

Publicat pe

George Burcea a avut prima reacție despre scandalul în care a îndemnat ca bărbații să bată femeile. Iubitul Vivianei Sposub a postat un mesaj amplu pe rețelele de socializare, prin care și-a cerut scuze în mod public pentru propriile lui cuvinte. Actorul a susținut că îi este rușine de declarațiile pe care le-a făcut pe acel LIVE controversat, care instiga la violență, și că nu rezonează deloc cu lucrurile pe care le-a spus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea a avut prima reacție publică despre scandalul în care a îndemnat ca bărbații să bată femeile. Actorul și-a exprimat public scuzele, pe rețelelele de socializare, printr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook. Așadar, după ce LIVE-ul lui a instigat la violență, el și-a cerut scuze și a spus că, de fapt, nu rezonează deloc cu cele spuse. Ba din contră, iubitul Vivianei Sposub a declarat că va lupta în continuare împotriva violenței domestice.

Recent, George Burcea a făcut un LIVE pe Facebook prin care i-a șocat pe fani. În filmulețul din mediul online, actorul a spus: „Vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace'. El a instigat astfel la violență împotriva femeilor, chiar în timpul unui LIVE realizat pentru romanul său, „Scrisoare către Ceaușescu', carte ce are ca temă violența domestică. În urma gestului său, editura a anunțat că a hotărât retragerea de pe piață a cărților vedetei, scrie hotnews.ro.

Citește și: George Burcea, despre nunta cu Viviana Sposub, după ce a cerut-o de soție pe Internet:„Uite așa, nu va fi…'

Citește și: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!, despre George Burcea:„De un an și trei luni aștept să divorțeze!'

Citește și: Primul lucru pe care Cosmin Natanticu l-a făcut la întoarcerea din Asia Express:„Când am ajuns…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce a marcat-o pe Eliza Natanticu la Asia Express:„Am plâns de mi-au ieșit ochii' / EXCLUSIV

George Burcea, prima reacție despre scandalul în care a îndemnat ca bărbații să bată femeile

La scurt timp după LIVE-ul controversat, George Burcea a avut și o primă reacție în spațiul public. Actorul a postat mai multe imagini pe contul lui de Instagram prin care a transmis un mesaj către toată lumea. Iubitul Vivianei Sposub a susținut că ar fi spus acele cuvinte dure din cauza furiei, după ce ar fi primit un val de comentarii jignitoare la adresa lui. Conform spuselor sale, ar fi conștientizat însă că a greșit, iar acum îi este rușine.

„Doresc să îmi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri, de pe pagina mea de Instagram. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică. În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine.

Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste mie și niciunei femei', a scris George Burcea pe Instagram.

Actorul și-a cerut scuze în public

În continuarea mesajului, George Burcea a susținut că femeile nu trebuie să fie agresate fizic sau verbal de partenerii lor, indiferent de context. A mărturisit că a înțeles că ceea ce a spus este complet greșit și că vorbele lui au contribuit la „o gândire toxică și bolnavă'. Actorul a mai spus că îi pare foarte rău pentru gestul lui și că își asumă valul de reacții negative.

„Nu consider că femeile merită să fie agresate fizic sau verbal de partenerii lor, indiferent de situație. Înțeleg de ce este complet greșit ceea ce am spus și înțeleg că cele spuse de mine la furie nu au făcut altceva decât să contribuie la o gândire toxică și bolnavă. Îmi pare foarte rău și nu pot face altceva decât să îmi cer iertare și să mă educ mai mult pe acest subiect.

Îmi asum valul de reacții negative. Ceea ce am spus este impardonabil și este normal ca oamenii să mă tragă la răspundere', a continuat el.

Iubitul Vivianei Sposub: „Voi continua să lupt împotriva violenței domestice'

În încheiere, George Burcea a transmis că va continua să lupte împotriva violenței domestice. Și-a cerut scuze încă o dată, spunând că înțelege durerea femeilor care trec prin astfel de lucruri și care își protejează agresorii.

„Îmi asum responsabilitatea, îmi cer scuze încă o dată și îmi pare rău. Înțeleg durerea femeilor care trec prin violență domestică zi de zi și care își protejează agresorii. Vreau să ajut, în niciun caz nu îmi doresc să fiu parte din problemă. Asta mi-am dorit dintotdeauna, să ajut, dar intenția nu justifică în niciun fel cuvintele pe care le-am folosit.

Voi continua să lupt împotriva violenței domestice, iar cu siguranță greșeala pe care am făcut-o m-a determinat să înțeleg mai bine gravitatea acestui subiect', a conchis el.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter