George Burcea, despre nunta cu Viviana Sposub, după ce a cerut-o de soție pe Internet: „Uite așa, nu va fi…”

Publicat pe

George Burcea a făcut un anunț neașteptat despre nunta cu Viviana Sposub, după ce a cerut-o de soție pe Internet. Actorul a dezvăluit că nu are în plan să facă nicio nuntă acum. Le-a dat vestea internauților pe rețelele de socializare, iar mulți dintre ei au rămas surprinși de declarațiile lui. Iată ce a spus despre relația pe care o are cu concurenta de la Bravo, ai stil!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea a transmis un anunț neașteptat despre nunta cu Viviana Sposub, după ce a cerut-o de soție pe Internet. Dacă mulți dintre fanii lor se așteptau să-i vadă cât mai curând în fața altarului, mai ales după gestul lui, se pare că au alte planuri momentan. Actorul a susținut că nu va face nicio nuntă acum, mesaj ce i-a luat pe mulți prin surprindere.

Viviana Spoub și George Burcea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu mai bine de un an. S-au cunoscut î cadrul emisiunii „Ferma' de la Pro Tv, iar de atunci sunt de nedespărțit. De curând, el a cerut-o în căsătorie în văzul tuturor, pe rețelele de socializare. În urma gestului său, fanii s-au întrebat când îi vor vedea pe cei doi în fața altarului.

Citește și: Ce rol va avea Viviana Sposub în filmul produs de George Burcea:”O altă calitate pe care am descoperit-o”

Citește și: Viviana Sposub, totul despre relația cu Andreea Bălan și fetițele lui George Burcea:”Sunt dată în judecată pentru că mă folosesc de imaginea copiilor”

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel după ce i-a fost pus un stent la inimă:„Mă simt ca ciugulit din diferite părți'

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, cu personajul Samantha Jones din Sex and the City.Decizia producătorilor

George Burcea, anunț neașteptat despre nunta cu Viviana Sposub, după ce a cerut-o de soție pe Internet

În ciuda speranțelor fanilor lor, se pare că Viviana Sposub și George Burcea nu-și vor uni destinele prea curând. Actorul a anunțat în mediul online că nu face nicio nuntă acum. În continuarea mesajului, el a trasmis că artiștii nu au avut spectacole prea multe.

Tot despre relația lui cu Viviana Sposub, George Burcea s-a arătat a fi un om fericit. Le-a spus internauților că le dorește să simtă ce simt ei de mai bine de un an împreună.

„Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi.

(…) Sunt fericit, îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întâmplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi de mai bine de un an.', a transmis George Burcea pe rețelele de socializare, conform cancan.ro.

Viviana Sposub vrea să devină mamă

De curând, Viviana Sposub a organizat o sesiune specială de Întrebări și Răspunsuri pe contul ei de Instagram. Atunci, concurenta de la Bravo, ai stil! le-a răspuns fanilor la cele mai mari curiozități. Printre altele, ea a fost întrebată dacă vrea să aibă copii. Ea a oferit un răspuns afirmativ, însă a precizat că nu vrea să devină mamă acum, ci în viitor.

„Apropo de copiii… O altă întrebare pe care o primesc de foarte multe ori, da, am spus că îmi doresc și sper să se întâmple. Nu deocamdată, nu e momentul, dar abia aștept să fiu mamă’, a transmis Viviana Sposub pe rețeaua socială, acum ceva timp.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter