Smiley lansează un serial muzical. Din proiect face parte și Gina Pistol

Publicat pe

Smiley surprinde pe toată lumea cu noul său proiect. Celebrul artist va lansa primul său serial muzical intitulat „Mai mult de-o viață', compus din 5 episoade realizate ca scurt- mertaje care îmbină mizucal și cinematografic etapele unei povești de iubire fără sfârșit. Lansarea serialului va avea loc joi, 25 noiembrie, pe canalul de Youtube al lui Smiley.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pasiunea pentru actorie, muzică, dar și pentru emoțiile trăite în trecut, prezent și viitor, l-au determinat pe Smiley să le pună într-un serial muzical. Artistul vrea să le transmită fanilor săi toate emoțiile trăite și pasiunea sa pentru artă. Primul serial muzical semnat de Smiley, aduce un plus pieselor noi ale acestuia, adăugându-le elemente cinematografice.

Smiley deschide o nouă etapă specială în cariera sa și lansează primul său serial muzical. Proiectul va fi lansat peste câteva zile pe canalul de Youtube al artistului, iar fanii sunt entuziasmați de noua sa vocație. Smiley îi asigură pe fanii săi că vor avea parte de povești și emoții de neuitat.

Citește și: Imagini spectaculoase din casa Ginei Pistol și a lui Smiley, după renovare:„Sunt foarte frumoase…'

Citește și: Fotografia cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley ce a strâns 100.000 de like-uri:„Cât de repede crește'

Citește și: Larisa Udilă a ajuns cu băiețelul ei la medic.Ce s-a întâmplat cu Milan

Citește și :„Mă simt ca ciugulit din diferite părți'

Primul serial muzical produs de Smiley

Noul proiect prezentat de Smiley arată etapele unei povești de iubire fără sfârșit. Artistul are încredere că oamenii se vor regăsi în emoțiile și trăirile urmărite în noul serial muzical. În serial vor apărea Gina Pistol, iubita sa, dar și DOC.

„La acest final de noiembrie, încep un proiect diferit față de tot ceea ce am făcut eu până acum, proiect în care mixez pasiunea pentru actorie și film, dragostea de muzică și bucuria jocului cu emoțiile din trecut, prezent și viitor. M-a dezmorțit complet acest proiect si m-a făcut să-mi amintesc cât de multe și frumoase sunt căile prin care putem spune povești și ce emoții puternice pot naște ele', a declarat Smiley despre serialul muzical pe care îl va lansa și în care va apărea și Gina Pistol, drept invitat special.

Smiley: „Muzica spune și ea povești”

Artistul aduce un plus pieselor noi, adăugând noi elemente creatoate de povești, epice și suspans specifice serialelor lansate în ultima vreme.

„Muzica spune și ea povești și nu trebuie să rămână doar un fond sonor, în urma filmelor și a serialelor, ci trebuie să le includă pentru un efect maxim. Muzica trebuie să se adapteze vremurilor și felului în care oamenii își doresc să primească poveștile în viețile și inimile lor. De ceva timp, serialele sunt la mare căutare, iar obiceiul nostru de consum este să mergem dintr-un episod în altul, dintr-o serie în alta, de parcă nu mai vrem doar povești simple, spuse, cântate sau gândite cu început și sfârșit, ci vrem mereu suspans și continuare.', a explicat Smiley.

Smiley: „Iubire fără suspans nu există”

Smiley își dorește ca fanii să se regăsească în serialul „Mai mult de-o viață' și să își dorească să urmărească și celelalte episoade. Artistul este nerăbdător ca noul său proiect să apară în mediul online. Scenariul serialului este scris de Iulian Moga, iar regia poartă numele și semnătura lui Kobzzon. Muzica regăsită în serial este compusă,produsă și înregistrată în studioul HaHaHa Production, iar proiectul este co-producție HaHaHa Production și Cat Music.

„Îmi doresc ca după fiecare episod muzical lansat, oamenii să-și dorească să apară cât mai repede continuarea, să vadă următorul episod care să ducă mai departe povestea. Mai ales că iubire fără suspans, fără emoțiile trecutului și fără perspectiva viitorului nu există!', anunță Smiley.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter