Larisa Udilă a ajuns cu băiețelul ei la medic. Ce s-a întâmplat cu Milan

Publicat pe

Larisa Udilă a mers cu fiul său la doctor. Vedeta a născut în urmă cu trei luni, iar recent a ajuns cu Milan la medic. Șatena le-a povestit fanilor din mediul online cu ce problemă se confruntă și care este motivul pentru care a decis să meargă cu micuțul la doctor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De când a născut, Larisa Udilă se dedică întru totul fiului ei, Milan. Șatena a demonstrat că este o mamă adevărată, iar când se confruntă cu o problemă de sănătate, Larisa apelează imediat la ajutorul specialiștilor pentru a o ajuta. Recent, vedeta a ajuns cu fiul ei la medic.

Larisa Udilă a ajuns cu băiețelul ei la medic. Ce s-a întâmplat cu MilanLarisa Udilă a ajuns cu băiețelul ei la medic. Ce s-a întâmplat cu Milan

Larisa Udilă și fostul fotbalist Alexandru Ogică, au devenit părinți pentru prima oară pe 11 august 2021. Vedeta a adus pe lume un băiețel minunat, Milan. Cei doi sunt împreună de 7 ani și s-au căsătorit în iunie 2021.

Citește și: Ce probleme are Larisa Udilă, la patru luni de la naștere:'A început să…'

Citește și: Cine este Larisa Udilă.Tot ce nu știai despre ea

Citește și: Eliza și Cosmin Natanticu au părăsit Asia Express:„Am un nod în gât…'

Citește și: Like Creața va deveni mamă pentru a doua oară.Prima imagine cu burtica de gravidă

Larisa Udilă, cu fiul la medic

Fosta concurentă de la Bravo ai stil! a mers cu fiul său la doctor, îngriiorându-și fanii. Ulterior, tânăra le-a dezvăluiti internauților și motivul pentru care a fost nevoită să apeleze la ajutorul doctorilor. Conform acesteia, medicul care s-a ocupat de ea a trebuia să-i rezolve o intervenție la ochi micuțului, dar speră să se rezolve de la sine, pentru că este prea mic.

”Astăzi mergem cu Milan la doctor, știu că erau multe mămici aici interesante de aceea intervenție la ochișori, o să vedem ce putem face astăzi. M-am îngrijorat foarte tare zilele trecute, s-a trezit cu ochiul lipit. Medicul a spus că până la un an nu-mi recomandă să fac intervenția și că la. 95% dintre copii această problemă se rezolvă de la sine și nu se ajunge la operație. Mi-a spus să îl curăț foarte bine cu ser fiziologic de fiecare dată când este nevoie și să-i fac masaj”, a declarat Larisa Udilă pe pagina sa personală de socializare, potrivit Spynews.ro.

Larisa Udilă își dorește să devină mamă pentru a doua oară

Larisa Udilă a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Bravo, ai Stil! După apariția din primul sezon al emisiunii, multă lume a început să o urmărească pe rețelele de socializare, fiind curioși de tot ce se întâmplă nou în viața sa.

Vedeta a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar una dintre cele mai mari dorințe ale șantenei a fost să-și întemeieze o familie alături de iubitul său. Larisa a declarat în mediul online că deja se gândește să devină mamă pentru a doua oară, mărturisind că își mai dorește un băiat.

Larisa Udilă, la un pas de despărțire de soțul său

Tânăra a povestit că în urmă cu ceva timp a fost la un pas de a se despărțit de soțul său. Larisa Udilă a spus că de vină a fost distanța, deoarece la acel moment ea muncea ca model în Indonezia, iar acest lucru a afectat relația.

„Avem perioade în care ne înțelegem foarte bine și perioade în care ne ciondănim toată ziua. Multe persoane care ne văd toată ziua împreună ne întreabă cum ne înțelegem. Mai ales că stăm toată ziua împreună sau când eram la distanță ne întrebau cum  de ne înțelegem când avem o relație la distanță. Cheia succesului într-o relație este să descoperiți cum vă este vouă mai bine. Noi am încercat ambele variante și am descoperit că noi funcționăm mai bine împreună', a declarat  Larisa Udilă pe rețelele de socializare., potrivit Wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter