Eliza și Cosmin Natanticu au părăsit Asia Express: "Am un nod în gât..."

Publicat pe

Eliza și Cosmin Natanticu au părăsit Asia Express. Seara trecută, o altă echipă a fost eliminată de la Asia Express. Este vorba despre echipa formată din Eliza și Cosmin Natanticu. Cei doi soți au făcut primele declarații despre parcursul lor în competiție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Eliza și Cosmin Natanticu au părăsit Asia Express. Din păcate, diamantul din cufărul lor a fost roșu, ceea ce a însemnat eliminarea.

Cei doi soți nu și-au putut lacrimile când au auzit verdictul și cu greu și-au luat rămas bun de la colegii lor.

Citește și: Motivul pentru care Cosmin Natanticu de la Asia Express s-a căsătorit la 38 de ani:'I-am dat inelul să nu plece nicăieri'

Citește și: De ce au făcut Eliza și Cosmin Natanticu o criză de nervi la Asia Express: „Nu mai pot!'

Citește și: Concurenții de la Asia Express gătesc la Chefi la Cuțite.Imagini în premieră

Citește și: Finala Asia Express sezonul 4.Echipele se simt în mare pericol

Eliza și Cosmin Natanticu au părăsit Asia Express

Seara trecută, o altă echipă a fost eliminată de la Asia Express. Este vorba despre cuplul format din Eliza și Cosmin Natanticu.

Din păcate, diamantul din cufăr a fost roșu, ceea ce a însemnat că echipa respectivă va pleca acasă și nu va mai reuși să meargă în Ierusalim, acolo unde va avea loc confruntarea finală. În momentul în care au aflat că vor pleca acasa, Cosmin și Eliza au izbucnit în lacrimi și au început să își aducă aminte de momente petrecute în competiție.

'Trebuie să ne luăm adio de la toată lumea (…) Am un nod în gât, dar înainte vreau să-mi iau și eu la revedere de la voi, să vă urez baftă fiecăruia în parte sunteți foarte tari. Vreau să-mi cer scuze în numele lui Lizi și al meu în cazul în care v-am supărat într-un fel sau altul, cu siguranță ne vom mai întâlni', a spus Cosmin Natanticu după aflarea veștii că e eliminat.

La momentul actual, doar trei echipe au rămas în competiție- Estera și Lidia Buble, Cuza și Emi și echipa formată din Elwira și Mihai Petre.

Cosmin Natanticu, despre experiența Asia Express

În stilul său caracteristic, Cosmin Natanticu a vorbit despre cele două greșeli pe care le-a făcut înainte de a pleca la Asia Express. Una dintre ele este că a plecat alături de soția lui și cealaltă că nu s-a pregătit îndeajuns.

„Două mari greșeli am făcut când m-am hotărât să merg în Asia Express. Unul a fost că am plecat cu soția și al doilea a fost că n-am ascultat de ea când mi-a spus să ne pregătim și să învăț engleza.Sunt praf, nu știu nicio limbă străină. Ea a vrut să fie mai catolică decât Papa, știa că mergem în prima țară în Turcia și s-a apucat să învețe turca. Nebuna!‘, a povestit Cosmin Natanticu.

sursă foto- Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter