Concurenții de la Asia Express gătesc la Chefi la Cuțite. Imagini în premieră

Publicat pe

Concurenții de la Asia Express gătesc la Chefi la cuțite, de ziua Antenei 1, sub îndrumarea lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și a lui Cătălin Scărlătescu. Postul de televiziune le pregătește o surpriză uluitoare telespectatorilor. Aceștia își vor putea vedea preferații de la Asia Express într-o nouă emisiune, la Chefi la Cuțite. Vor exista trei ediții speciale în care participanții vor lupta pentru premiul cel mare. Iată ce va trebui să facă cei doi chefi care vor pierde!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurenții de la Asia Express gătesc la Chefi la cuțite, de ziua Antenei 1. La sfârștul lunii curente va fi ziua Antenei 1. Așa cum i-a obișnuit pe telespectatori și până acum, postul de televiziune va aduce surprize uimitoare pe micile ecrane. Fanii își vor putea revedea preferații de la Asia Express la Chefi la cuțite, în cadrul a trei ediții cu adevărat speciale.

Pe 29 și 30 noiembrie și în seara zilei de 1 decembrie, de la ora 20.30, pe telespectatorii Antenei 1 îi așteaptă un cadou inedit. Atunci vor fi difuzate trei ediții speciale de la Chefi la cuțite. Pe lângă Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, îi vor putea vedea pe concurenții de la Asia Express – Drumul Împăraților.

Citește și: Cum arată Claudia Radu de la Chefi la Cuțite după ce a slăbit 22 de kilograme:„Consum 5 mese pe zi'

Citește și: Alexandru Bădițoaia de la Chefi la Cuțite s-a căsătorit.Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: De ce a luat Bianca Drăgușanu decizia de a-și schimba înfățișarea, după emisiunea „Din Dragoste':„Nu-mi permiteam la vremea aia nimic'

Citește și: Laurette, ipostază incendiară alături de iubitul fotbalist.Ce declarație i-a făcut lui Magaye Gueye

Concurenții de la Asia Express gătesc la Chefi la cuțite, de ziua Antenei 1

Concurenții de la Asia Express – Drumul Împăraților vor trece la bancuri. Ei vor găti cum se pricep mai bine, sub îndrumarea atentă a lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Conform comunicatului oficial, fiecare dintre ei își va forma echipa după ce vor trage la sorți. Vor găti preparate românești pentru a pune mână pe marlee premiu.

Miza celor trei ediții speciale Chefi la cuțite este una uriașă. Între cei trei Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea va exista și o competiție a orgoliilor. La final, cei doi bucătari care pierd vor trebui să-și tatueze chipul chef-ului câștigător. Tatuajul va fi unul semipermanent.

Și degustătorii vor ocupa un loc important. Ei vor fi aleși „pe sprânceană'. Ei vor fi reprezentați de echipa de la Prețul cel bun, alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia. Totodată, în această categorie vor fi și alți concurenți de la Asia Express, din edițiile anterioare.

Gina Pistol revine la Chefi la cuțite

Anul acesta, în cele trei ediții speciale de Chefi la cuțite, de ziua Antenei 1, vor participa mai mulți concurenți de la Asia Express. Aceștia sunt Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca, Emy și Cuza.

În același timp, aceste ediții speciale vor marca și întoarcerea Ginei Pistol în rolul de prezentatoare TV. Va reveni pe micile ecrane, la câteva luni după ce a născut-o pe fiica ei, Josephine. Va fi foarte bucuroasă să revadă întreaga echipă, mai ales pe cei trei chefi cu care a legat o prietenie strânsă.

„Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetită care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express', a declarat Gina Pistol, potrivit comunicatului oficial.

Sursă foto: Comunicat de presă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter