Finala Asia Express sezonul 4. Echipele se simt în mare pericol

Publicat pe

Finala Asia Express sezonul 4. Una dintre cele mai iubite competiții de la Antena1 este aproape de final. Concurenții vor fi supuși ultimelor probe pe 28 noiembrie 2021. Aceștia se simt puși în pericol de eliminare și se așteaptă la cele mai dificile provocări de până acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Finala Asia Express sezonul 4. Competiția Asia Express de la Antena1 este foarte aproape de final! În mai puțin de două săptămâni se vor afla câștigătorii sezonului 4. Chiar dacă telespectatorii showului stau cu sufletul la gură, în presă deja s-a vehiculat cine a câștigat provocarea de la Antena1.

Vedetele vor avea parte de un element surpriză în această etapă. 3 cutii de nestemate vor ascunde în ele posibile eliminări.

Evident că presiunea este foarte mare. Diferența între perechile din concurs este foarte mică. Noi ne simțim în acest moment în mare pericol.', mărturisește Elwira Petre, potrivit a1.ro.

Citește și: Concurenții de la Asia Express gătesc la Chefi la Cuțite.Imagini în premieră

Citește și: Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express:„Nimeni nu știa asta până acum'

Citește și: Dinu Maxer i-a făcut avansuri Alexandrei Dinu, când era într-o relație cu Nicoleta Luciu:„Probabil m-a refuzat pentru că…'

Citește și: Cine este fiul abandonat al lui Jean de la Craiova.Alexandru are 31 de ani

Finala Asia Express sezonul 4

Finala Asia Express sezonul 4. În acest moment concurenții se află în Rosh HaNikra. Ei vor avea de construit un castel de nisip de 1 metru înălțime pe plajele de la Marea Mediterană ale Israelului. Concurenții vor fi nevoiți să aducă un tribut pentru castelele templierilor care au protejat țara în urmă cu 9 secole.

„Doamne ferește! Am citit misiunea și părea un basm, atât de lungă era. Iar când am văzut dimensiunile pe care trebuia să le respectăm mi s-a părut foarte greu. Știam că vom avea mult de lucru și că vom sta mult în soare.', va spune Lidia Buble.

Cine sunt echipele din finala Asia Express sezonul 4

După ce semifinalistele Estera și Lidia Buble au părăsit competiția Asia Express, în marea finală se vor duela echipele formate din Emi și Cuza de la Noaptea Târziu și Mihai Petre cu soția lui, Elwira.

Mihai Petre și soția lui, Elwira, au primit, în total, două cutii. Cele două echipe au stat încordate, în așteptarea verdictului din partea prezentatoarei Irina Fodor.

Prima cutie aleasă și primită de Mihai Petre și Elwira a avut o nestemată verde. Nimeni nu a răsuflat complet ușurat, pentru că nimeni nu știa ce se ascunde în a doua cutie sau în cea a fetelor. Din păcate pentru ele, Lidia Buble și sora ei, Estera, au avut cufărul cu piatra roșie. Asta înseamnă că Mihai Petre și Elwira au scăpat de la eliminare și au ajuns în finală. Cealaltă echipă finalistă e formată din Emi și Cuza.

Care este premiul la Asia Express 2021

Marele premiu de la Asia Express valorează 30.000 de euro și va intra în posesia echipe care va termina prima cursa din Marea Finală. Premiul de 30.000 de euro este oferit de ATVRom.

Drumul Împăraților din Asia Express a început în Turcia și nouă echipe au luptat pentru a ajunge cat mai departe în competiție. Au mai rămas doar două echipe și vor merge mai departe pentru a lupta pentru marele premiu.

Primele declarații ale echipelor din finala Asia Express 4

Elwira și Mihai Petre s-au arătat extrem de surprinși când au auzit că vor merge direct în finală. „Sunt prea multe sentimente acum, e incredibil. Visam la chestia asta, iar azi părea imposibil pentru noi de atins. A fost cea mai rea zi a noastră din cele două luni pe care le-am pregătit aici, dar s-a terminat cum nu se putea mai bine. (…) Eu mă simt foarte pregătit pentru finală. Îmi doresc atât de mult să câștigăm finala asta', a declarat concurentul pentru a1.ro.

De asemenea, cei doi au vorbit și despre Cuza și Emi, echipa pe care o vor întâlni în finală: „Zici că au înflorit, nici nu se pune vorba de o echipă slabă. (…) Dacă mă întrebai acum o lună, răspunsul era diferit. În schimb, au evoluat fantastic și ne-au arătat asta în ultimele etape, când au fost de fiecare dată în fața noastră. Sunt o pereche foarte puternică și o să-i tratăm ca atare. Ne bucurăm că jucăm cu cei mai buni'

Emi și Cuza, și ei în finala Asia Express 4, s-au arătat foarte entuziasmați de performanța sa: „Nu mi-am dat voie să visez treaba asta, ca să nu fiu dezamăgit. Israelul e superb! E o locație în care vreau să mă întorc în vacanță. În Israel mi-a plăcut tot: oamenii, mâncarea, peisajele, mașinile', a spus Cuza.

Mihai Petre, despre competiția Asia Express

Finala Asia Express sezonul 4. Mihai Petre a declarat că acesta este primul și ultimul show care îl va scoate atât de mult din zona de confort. Deși a fost o experiență foarte grea pentru dansator, acesta susține că va rămâne una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le are.

Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd, pentru că eu cred că, pentru mine, este primul și ultimul. Eu vă spun!Să se consemneze în analele showbizului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain', a spus Mihai Petre.

Cine este câștigătorul emisiunii

Potrivit CANCAN.ro, finala Asia Express sezonul 4 va fi jucată de echipele formate din Emi și Cuza și Mihai Petre și Elwira. Sursa citată susține că dansatorul împreună cu soția sa sunt cei care vor pune mâna pe premiul cel mare.

De-a lungul emisiunii, echipele s-au confruntat cu provocări neașteptate și au fost nevoiți să le facă față cu brio tuturor. Finala va putea fi urmărită pe data de 28 noiembrie 2021, la Antena1.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter