Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express: „Nimeni nu știa asta până acum”

Publicat pe

Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express. Mihai Petre și soția lui, Elwira, formează una dintre echipele de la Asia Express, sezonul 4. Odată cu participarea lor în show-ul de pe Antena 1, fanii au avut prilejul să cunoască detalii inedite despre cei doi dansatori. În cea mai recentă ediție, coregraful a făcut o dezvăluire neașteptată, mai exact a mărturisit care e numele său complet. Iată care e cel de-al doilea prenume al său. Tu te-ai fi așteptat la asta?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express. Mihai Petre și partenera lui de viață, Elwira, au acceptat încântați să participe la Asia Express, sezonul acesta. La fel ca restul concurenților, au dat dovadă de multă putere și ambiție. Astfel, se numără acum printre cele patru echipe rămase, alături de Lidia Buble și sora ei, Estera, Emi și Cuza și Eliza și Cosmin Natanticu.

Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express. Până acum, admiratorii lui Mihai Petre îl știau fie în calitate de dansator, coregraf sau fost jurat de la Românii au Talent. Acum, însă, odată cu show-ul de la Antena 1, fanii au avut oportunitatea să-l cunoască și mai bine. Au aflat detali emoționante despre familia lui, având acasă două fetițe superbe. În plus, el a făcut o dezvăluire inedită și despre numele său.

Citește și: Cum a început poveste de iubire dintre Mihai Petre și Elwira. Sunt căsătoriți de 13 ani:”Ne-a fost foarte greu”

Citește și: De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express:„Viața mea sunt fetele mele'

Citește și: Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a ajuns milionar în Canada:„În loc să cheltui banii prostesc, îi strâng și îi investesc'

Citește și: Cele mai mari frici ale Simonei Gherghe, în calitate de mamă:„Trăiesc cu spaima asta' / EXCLUSIV

Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express

Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express. În ediția difuzată aseară pe micile ecrane de la Asia Express, cea cu numărul 36, concurenții au avut o misiune inedită. După ce au realizat o iesle din câteva bucăți de lemn și niște fân, Irina Fodor le-a mai dat o sarcină spectaculoasă în frumosul Israel. Fiecare a trebuit să caute Bazilica Bunei Vestiri, loc în care se spune că Sfântul Gavriil/Gabriel a anunțat-o pe Fecioara Maria că va naște Fiu.

Primii care s-au îndreptat către a doua misiune au fost Elwira și Mihai Petre, ei fiind cei care au terminat primii ieslea. Au găsit destul de repede o mașină care să-i ducă, numai că, ulterior, au constatat că au greșit destinația. În loc să se enerveze, dansatorul a dat dovadă de mai mult calm și a spus că va ierta pe toată lumea, având Biblia în mână.

Nimeni nu a știut acest detaliu despre Mihai Petre

Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express. Așadar, în timp ce se afla în mașină, alături de soția lui, Mihai Petre a spus că va fi mult mai iertător în Israel. Ținând în mână Biblia, el a făcut o dezvăluire neașteptată. A mărturisit că și pe el în cheamă Gabriel, astfel că numele său complet este Mihai Gabriel Petre. Conform spuselor sale, nimeni nu a știut asta până acum, cel mai probabil în afară de familie.

„Gata, sunt Gabriel. Da, mă cheamă și Gabriel. Nimeni nu știa asta, până acum', a spus Mihai Petre la Asia Express, sezonul 4, potrivit Spynews.ro.

Primul lucru pe care Elwira și Mihai Petre l-au făcut după Asia Express

După cum bine știți, filmările de la Asia Express s-au încheiat în urmă cu ceva vreme. Noi am reușit să discutăm cu fiecare echipă în parte, iar concurenții ne-au oferit interviuri emoționante în revista VIVA! de octombrie. Printre ei s-au numărat, bineînțeles, și Elwira și Mihai Petre.

Printre altele, ei ne-au povestit care a fost primul lucru pe care l-au făcut după încheierea filmărilor Asia Express. Odată ajunși acasă, cei doi s-au bucurat enorm să-și revadă fetițele, astfel că le-au strâns puternic, cu dor, în brațe.

„Le-am îmbrăţisat pe fete, ne-am aşezat în genunchi în faţa lor şi am stat efectiv încleştaţi', ne-au spus Elwira și Mihai Petre de la Asia Express.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter