Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a ajuns milionar în Canada: "În loc să cheltui banii prostesc, îi strâng și îi investesc"

Publicat pe

Adrian Doroftei, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei se bucură de un mare succes pe plan profesional. Tânărul a părăsit România în urmă cu câțiva ani, după care și-a convins familia să se mute în Canada, alături de el. Adrian a ales să fie independent și să își facă o carieră adevărată și să nu se folosească de numele tatălui său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei, Adrian, a reușit să strângă o avere mare la o vârstă fragedă. În timp ce Leonard Doroftei a făcut performanță în domeniul sportului, fiul său a ajuns milionar în Canada. Adrian a plecat din România în urmă cu câțiva ani, iar ulteror a reușit să își ia familia cu el.

Tânărul a muncit de mic, iar viața l-a răsplătit cum nu se putea mai bine. Adrian Doroftei a studiat Facultatea de Drept, iar în timpul studenției s-a angajat la o companie aeriană importantă din Canada. Ulterior, s-a apucat de afaceri, iar banii pe care i-a strâns de-a lungul timpului i-a investit în bursă. Așadar, fiul cel mare al fostului pugilist a devenit milionar.

Citește și: De ce s-a mutat Leonard Doroftei în Canada și cu ce se ocupă acum:”În România trebuie să fii un șacal ca să răzbești”

Citește și: Leonard Doroftei povestește cum e viața în Canada, în plină pandemie de coronavirus:”Te simți ca în basmele cu Harap Alb”

Citește și: Averea lui Cornel Galeș a ajuns la băieții Ilenei Ciuculete.Ce s-a întâmplat cu apartamentul moștenit de fiica lui

Citește și: Andreea Marin, luată de salvare de pe stradă:„A fost un semnal de alarmă'

Adrian Doroftei, afacerist în Canada

Adrian Doroftei, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a lăsat în urmă viața din România și a ales să trăiască visul canadian. Tânărul în vârstă de 25 de ani a realizat ceea ce mulți la vârsta lui doar visează. Acesta nu a apelat la ajutorul părinților, ci a decis să fie independent și să își facă propriul nume în domeniul afacerilor. Adrian a intrat în lumea imobiliară, iar primele investiții la bursă le-a avut la vârsta de 21 de ani.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aş fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultăţii de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învăţat ce înseamnă mediul corporatist şi asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

În loc să cheltui banii prostesc, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiţii la bursă la 21 de ani. Iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investiţiile în care mi le doream', a declarat Adrian Doroftei, potrivit Adevărul.ro.

Adrian Doroftei, despre plecarea părinților săi din România

La scurt timp după ce a plecat din România, Leonard Doroftei și familia sa au decis să-și urmeze fiul. Adrian mărturisește că și-a sfătuit părinții să părăsească România, având în vedere că fostul pugilist s-a simțit nerespectat de autoritățile române. 'Am fost mereu genul de persoană care ia inițiativa. În momentul în care am văzut că părinții mei sunt tratați cu lipsă de respect de autorități, am decis că poate este momentul să-și încerce norocul în altă parte. Părinții mei au plecat din România cu un gust amar, pentru că altfel nu ar fi plecat. Părinții mei au venit primii cu sora mea, Vanesa. A venit și fratele meu Alex în urmă cu două săptămâni', a mai declarat fiul lui Leonard Doroftei pentru Teo Show, potrivit Impact.ro.

Deși are foarte mulți bani, Adrian a rămas o persoană modestă și își dorește să facă investiții în locurile unde nu au ajuns nici măcar electricitatea, iar oamenii nu au apă potabilă. 'Nu pot cheltui, deși am parte de succes. Am alte planuri. Încerc să modernizez pe plan imobiliar locuri greu accesibile, locuri în care oamenii nu au acces la apă, nu au acces la electricitate. Aici în România, canadienii să se descurce', a mai spus Adrian.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter