De ce s-a mutat Leonard Doroftei în Canada și cu ce se ocupă acum: "În România trebuie să fii un șacal ca să răzbești"

Publicat pe

Pugilistul Leonard Doroftei s-a mutat în Canada în vara lui 2019 și a fost nevoit să se adapteze condițiilor de acolo în contextul pandemic. Iată ce povestește sportivul despre noua sa viață, dar și ce mărturisiri face despre momentele dificile pe care le-a trăit în România. Iată cu ce se ocupă acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Leonard Doroftei a părăsit România alături de familie, pentru a-și face o viață nouă în Canada, unde acum a găsit stabilitatea. Deși mărturisește că îi este dor de țară, marele fost pugilist român amintește și despre unele momente neplăcute cu care s-a confruntat pe vremea când trăia în România.

Cu ce se ocupă Leonard Doroftei în Canada

Aflat de mai bine de doi ani în Canada, Leonard Doroftei (51) a investit în afaceri imobiliare și, în egală măsură, își hrănește și pasiunea pentru sportul care l-a făcut celebru, lucrând la o sală de box.

„E un domeniu în care am căutat să investesc. E destul de bine. Nu mă plâng', a mărturisit fostul mare sportiv pentru Prosport.

Citește și: Leonard Doroftei povestește cum e viața în Canada, în plină pandemie de coronavirus: „Te simți ca în basmele cu Harap Alb”

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a apărut cu altă femeie: „Mi-a spus că această fată este prostituată”

Citește și: Cum s-a răzbunat „blonda lui Scărlătescu' pe fostul iubit, după ce a înșelat-o: „Pe ea am ciufulit-o'

Citește și: Cum arată vila din Las Vegas pe care Prodanca și Reghe o împart la divorț.Casa valorează 1 milion de euro

Citește și: Nașa Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan:„Mi-aș dori să nu sufere…’

Deși au trecut doar doi ani de când este peste hotare, Leonard Doroftei mărturisește că îi este foarte dor de țară și că, dacă s-ar întoarce aici, nu ar mai găsi puterea să plece înapoi în Canada. Cu toate acestea, „Moșu” a rememorat și unele momente neplăcute pe care le-a trăit înainte de a emigra.

'N-aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fii un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fii văzut așa, e dureros.

Eu cred că, dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă', a mai spus Leonard Doroftei pentru sursa citată.

În urmă cu patru ani, sportivul era obligat de autoritățile prahovene să părăsească localul unde își desfășura activitatea, din cauza riscului seismic ridicat, sportivul relocându-și pub-ul în apropierea stadionului „Ilie Oană' din Ploiești. Mai mult, înainte de a emigra în Canada, Doroftei și-a vândut casa din Ploiești, locul său de baștină, însă ar fi ieșit în pierdere cu 350.000 de dolari.

Monica și Leonard Doroftei, o dragoste de aproape trei decenii

Leonard Doroftei a atins recorduri nu doar în sport, ci și în viața personală, el și Monica, soția sa, formând un cuplu de aproape 30 de ani. Cei doi au trei copii împreună: Adrian (26 de ani), Alexandru (23 de ani) și Vanessa (18 ani). Cei doi se iubesc din adolescență și, lucru rar, nu doar că au rămas împreună,dar mărturisesc că, în cazul lor, încă nu a dispărut pasiunea.

„Aveam 20 de ani, iar ea 16. La prima întâlnire a noastră era și tatăl ei. Am avut lipici la tatăl ei, am avut vrăjeală, i-am intrat la suflet. A fost dragoste la prima vedere. am scos-o la prăjitură și n-a mâncat nimic, cred că de emoții. Îmi cer iertare că te iubesc atât de pătimaș, Monica!’, spunea Leonard Doroftei, în urmă cu doi ani, la Acces Direct.

Încă n-a dispărut pasiunea, ca în alte cupluri”, l-a completat Monica la vremea respectivă.

Soția campionului a mărturisit că a fost cucerită în prima clipă de umorul lui.

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992, la mătușa lui, respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pt că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și… mai ales curios!

Mi-a pus o grămadă de întrebări… acum ne amuzăm când ne amintim!… am fost supusă, practic, unui test de personalitate. Și acum îmi aduc aminte cum era îmbrăcat și felul în care încerca să se apropie de mine. În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj, iubire necondiționată și lista poate să continue’, a spus soția lui Leonard Doroftei, într-un interviu pentru femeide10.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter