Bianca Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a apărut cu altă femeie: "Mi-a spus că această fată este prostituată"

Publicat pe

Relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se destramă pe zi ce trece. Deși a apărut cu altă femeie, bărbatul neagă aceste acuzații și face primele declarații despre subiectul actual.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău a participat la un eveniment privat cu o domnișoară misterioasă. Invitații au declarat faptul că aceștia ar fi fost destul de apropiați și că ar forma o relație.

Însă, fostul partener de viață al Claudiei Pătrășcanu susține că nu este vorba despre o nouă iubită. Stai să vezi cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a auzit asta.

Citește și: Bianca Drăgușanu a lipsit de la ziua de naștere a lui Gabi Bădălău!

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se ceartă pe psihologul ales pentru copii

Citește și: Constantin Enceanu, după ce a văzut-o pe Theo Rose fără lenjerie intimă

Citește și: Adela Popescu împlinește 35 de ani!

Bianca Drăgușanu a reacționat dur după ce Gabi Bădălău a apărut cu altă femeie

Ei bine, situația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu este destul de tensionată în această perioadă. În cadrul unui interviu, frumoasa blondină a dezvăluit faptul că, într-adevăr, fostul ei iubit ar fi plătit o femeie cu moravuri ușoare, doar pentru a o face geloasă.

Cu toate acestea, vedeta de televiziune recunoaște că nu ar fi vorba de nimic între cei doi și că Gabi chiar ar fi mers și i-ar fi cerut iertare.

Mie Gabi mi-a spus ca această fată este prostituată și că a fost platită cu 300 de euro pe zi de un prieten de-ai lui și că nu are nimic cu ea. El la 4 dimineața a venit la mine acasă și și-a cerut iertare. A fost un gest făcut din gelozie. Dar nu există o relație de iubire sau altceva între el și acea domnișoară', a spus Bianca pentru CANCAN.RO.

Ce spune Gabi Bădălău despre femeia cu care s-a afișat la un botez

Gabi Bădălău a negat acuzațiile cum că ar avea o iubită și susține că a participat la botezul respectiv singur.

'Eu am fost la un botez singur. Era mai multă lume la masă. În poza aia eram mai multe persoane doar că poza e tăiată, că e o fată lângă mine. Nu am nicio legătură, nu mă incriminează cu nimic. Nu s-a întâmplat nimic, nu am nicio legătură, nu e nimic grav!',a declarat Gabi Bădălău pentru sursa citată.  

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter