De ce s-au certat Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană: „Și-a permis să-mi scrie să mă...”

Publicat pe

Ce a dus la cearta dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană. După ce au fost ani întregi prietene apropiate, cele două vedete au ajuns să nu aș mai vorbească. Bruneta a explicat, recent, care au fost, de fapt, motivul care a pus capăt relației de amiciție despre care toată lumea credea că nu se va strica niciodată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De curând, blonda a oferit un interviu pentru canalul de Youtube The Xclusive în care, printre altele, va vorbi despre motivul care a dus la cearta dintre ea și prietena ei. Ce a dus, de fapt, la cearta dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană?

Din teaserul emisiunii, care va apărea cel mai probabil diseară (nr. vineri) se înțelege că între cele două foste asistente de televiziune nu mai există cale de împăcare. Sânziana spune că i-a dat block de mai multe ori brunetei și că nu o mai are în lista de prieteni.

De ce s-au certat Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană

Contactată de fanatik, Andreea Tonciu spune că nu o miră deloc vorbele Sânnzienei. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a ținut să precizeze că, dacă tot are ceva de spus la adresa ei, ar fi bine să fie mai decisă în declarații.

Ce a dus, de fapt, la cearta dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană. Andreea Tonciu spune că nu mai este prietenă cu Sânziana Buruaină, dar între ele nu a existat niciodată un scandal.

„Să spună Sânziana care este motivul, dacă tot vorbește despre mine. Eu nu am nicio relație cu ea acum. Ea însă și-a permis să-mi scrie când eram în vacanță, să mă invite la tăierea moțului fetiței sale. Judecați voi care este adevărul', a declarat Andreea Tonciu pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Andreea Tonciu, atacată de un bărbat, pentru că a refuzat să facă un TikTok cu el

Citește și: Surpriză emoționantă pentru Andreea Tonciu la Splash! Vedete la apă

Citește și: Victor Slav va prezenta Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express

Andreea Tonciu: „Eu sunt cu viața mea, ea e cu viața ei'

Bruneta mai spune că pe parcursul anilor, fiecare a luat-o pe drumul ei, și-a format o familie, neexistând niciun alt motiv care să fi stat la mijloc.

„Nu am avut absolut nimic cu ea. Nu ne-am certat sau să fi avut vreun scandal. Cât despre relația de prietenie, nu pot să zic că o regret. Nu pot să zic nici că nu îmi pare rău. E alegerea mea. Eu sunt cu viața mea, ea e cu viața ei. Fiecare a ales în felul ei în timp', a completat vedeta.

Cum a devenit Andreea Tonciu faimoasă

Andreea Tonciu s-a făcut remarcată în urma postului de asistentă pe care îl deținea la emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, La şuetă cu Bahmu’, dar și prin diverse colaborări cu alte posturi tv. În urmă cu aproape 10 ani, bruneta era mereu criticată pentru nasul său care avea o dimensiune ceva mai mare.

Sătulă de critici, Andreea Tonciu s-a operat în cele din urmă. În afară de rinoplastie, aceasta și-a pus silicoane și și-a injectat acid hialuronic în buze, ceea ce a făcut ca fizionomia ei să se schimbe complet.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter