Surpriză emoționantă pentru Andreea Tonciu la Splash! Vedete la apă. Cine a venit s-o susțină

Publicat pe

Andreea Tonciu se numără printre noii concurenți de la Splash! Vedete la apă, din ediția se sâmbătă. Aceasta a mai participat și în trecut la emisiunea difuzată de Antena 1, însă nu se mai simte acum la fel de curajoasă. Pe de altă parte, Andreea tonciu a avut parte de o surpriză emoționantă la Splash! Vedete la apă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În ediția de sâmbătă a emisiunii Splash! Vedete la apă, de la ora 20:00, noi concurenți își vor depăși limitele și vor încerca să execute sărituri spectaculoase. Printre aceștia se numără și Andreea Tonciu, care a mai participat în trecut la această emisiune. Însă, dacă data trecută s-a simțit mult mai curajoasă și a sărit de la 10 metri, acum situația s-a schimbat. Andreea spune că de când a devenit mamă, a început să se panicheze destul de ușor.

Surpriză emoționantă pentru Andreea Tonciu la Splash! Vedete la apă. Cine a venit s-o susținăSurpriză emoționantă pentru Andreea Tonciu la Splash! Vedete la apă. Cine a venit s-o susțină

Data trecută când am mai participat la acest concurs am sărit de la 10 metri, dar atunci eram tânără şi neliniştită. Însă de când am devenit mamă, mi-am dat seama că sunt foarte panicată şi foarte, foarte fricoasă. Nu mă aşteptam, acum şi când urc la platforma de la 3 metri mi se pare că sunt la 20!', a mărturisit Andreea Tonciu de la Splash! Vedete la apă.

Citește și: Apropieri suspecte între Mario Fresh și Chelsea de la Splash! Vedete la apă:”Înainte să îl cunosc…”

Citește și: Margherita a leșinat la Splash! Vedete la apă.Ce a pățit și cum a fost luată peste picior

Citește și: Unde pleacă Edward Sanda și Cleopatra Stratan în luna de miere.Au ales o destinație exclusivistă

Citește și: Cum câștigă Fulgy bani acum, după scandalurile cu droguri.Nu are nicio legătură cu muzica

De ce surpriză a avut parte Andreea Tonciu la Splash Vedete la apă

Andreea Tonciu a avut parte de o surpriză la Splash Vedete la apă chiar înainte de a efectua săritura în fața juriului. Anna Lesko a îndemnat-o pe Andreea Tonciu să privească în tribune, acolo unde se aflau fiica acesteia, dar şi mama ei. Mama Andreei nu a fost de acord ca ea să participe la emisiunea de la Antena 1 și chiar a încercat s-o convingă să se răzgândească.

La început nu a susţinut-o, chiar a vrut să o întoarcă din drum!', le-a mărturisit Anna Lesko celor din sală.

Mama Andreei a completat imediat și a spus că, într-adevăr s-a opus ca fiica ei să participe la Splash! Vedete la apă, având în vedere că acum este mamă la rândul ei. „Este adevărat, m-am gândit că deja e mămică acum, ar trebui să stea mai cuminţică!', a spus mama Andreei.

Pentru Andreea Tonciu a fost foarte important s-o vadă pe mama ei că o susține la Splash! Vedete la apă. După ce a ascultat și mesajul transmis de fiica ei, vedeta a trebuit apoi să se concentreze pe săritură cu lacrimi în ochi.

Cine sunt jurații de la Splash! Vedete la apă

Sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, noi artiști și sportivi curajoși își vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Andreea Antonescu, Maria Popovici, Alexandru Mincu, Babană, Andreea Tonciu, Sonny, Gabriela Cristea, Roxana Nemeș, Emy Alupei, Cătălin Rizea, Gabi Toader  și Edi Stancu sunt cei care vor intra de această dată în competiție.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenoarea Clara Gherase vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor sunt prezentatorii emisiunii, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter