Leonard Doroftei povestește cum e viața în Canada, în plină pandemie de coronavirus: "Te simți ca în basmele cu Harap Alb"

Publicat pe

Leonard Doroftei, care s-a stabilit în Canada vara trecută, vorbește despre schimbările la care a fost nevoit să se adapteze și cum este viața peste hotare, în plină pandemie de coronavirus.

Leonard Doroftei povestește cum e viața în Canada, în plină pandemie de coronavirus: "Te simți ca în basmele cu Harap Alb"Leonard Doroftei povestește cum e viața în Canada, în plină pandemie de coronavirus: "Te simți ca în basmele cu Harap Alb"

Fostul pugilist român în vârstă de 49 de ani susține că petrece foart emult timp în casă în această perioadă, iese doar pentru cumpărături, când este cazul. În puținele dăți când a ieșit a menționat că nu a văzut armată pe stradă, nu știe dacă se dau amenzi, cert este că se respectă măsurile de igienă.

„Sunt în casă de 10 zile, mai fac 2, 3 flotări, să nu se umfle mușchiul prea tare. Fac o fântână în curte, îmi mai fac de lucru. Începe din zi în zi să fie mai rău. Nici nu ai idee ce să mai zici. Aseară, după 10 zile, am ieșit afară să cumpăr niște pâine. În magazin era dezinfectant peste tot. Când intri te speli, oamenii țin distanță și la rând, la cumpărături. Te simți ca în basmele cu Harap Alb. Armata chiar nu am văzut. Nu știu dacă sunt amenzi, v-am zis că nu am ieșit. Aș fi vrut să alerg pe stradă, ca Rocky', a declarat Doroftei la TV Digi Sport.

Citește și: Cătălin Moroșanu se oferă să îl ajute pe tânărul din Iași, care a venit călare la maternitate:”O poveste care trebuie să ne fie exemplu în aceste zile. Nu banii sunt totul în viață”

Doroftei este antrenor la o sală de sport din Canada

Mulți se întreabă cum își câștigă existența în Canda fostul pugilist. Nu a renunțat la box și este antrenor la o sală cunoscută. El a precizat că salariul este bun, îi permite să ducă o viață decentă, notează gsp.ro.

Doroftei susține că se simte bine în Canada și că se mai întâlnește ocazional chiar și cu Lucian Bute.

Citește și: Leonard şi Monica Doroftei, picanterii din viaţa de cuplu, după 27 de ani:„Îmi cer iertare că te iubesc atât de pătimaș!'

„Norocul meu că am găsit sală de sport și mi-am umplut timpul. După ce stai în România, nu te poți adapta nicăieri. Avem farmecul nostru, avem talentul nostru, avem manele, avem de toate. Prima dată am stat 8 ani în Canada. Te simți bine aici, dar nu simți că faci parte din locurile astea. 

E o sală mare de sport, vin foarte, foarte mulți oameni. Chiar și Lucian Bute mai vine din când în când la aceeași sală, are un program cu niște copii. Face antrenamente, mișcă foarte mult.

Depinde cum vrei să trăiești, te poți descurca din ce câștigi. Românii suntem mai largi la mână, ne plac mai multe lucruri. În România, după ce mi-a luat barul, m-au cam încuiat. Acolo am băgat banii strânși. M-au legat la mâini”, a mai povestit Doroftei.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Reacţia lui Leonard Doroftei după ce fiul său a provocat un accident:”Şi-a primit pedeapsa”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter