Andreea Marin, luată de salvare de pe stradă: "A fost un semnal de alarmă"

Publicat pe

Andreea Marin a dezvăluit, recent, că a fost luată cu salvarea de pe stradă și a ajuns la spital, totul din cauza epuizării. Andreea recunoaște că nu de puține ori muncește peste măsură și s-a întâmplat să cedeze din cauza nopților nedormite și a stresului, însă acum face tot ce poate să se pună pe primul lor pe lista de priorități.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În cadrul emisiunii găzduite de Ionela Năstase și Adi Hădean, la Digi 24, Andreea Marin a povestit că a trecut printr-un episod dificil cu ceva vreme în urmă, din cauza oboselii, și a avut nevoie de ajutorul specialiștilor. Andreea Marin a dezvăluit că este de obicei o fire energică, căreia îi place să se dedice total unui proiect, atunci când vine vorba de un angajament pe care și l-a luat.

„Eu sunt o fire creativă, muncesc mult. Sunt zile și nopți nedormite și asta se întâmplă dintotdeauna, nu e vreo noutate, dar nu mă obligă nimeni.

În fond, nimeni nu ne obligă să facem un lucru dacă nu îl vrem cu adevărat sau nu avem o motivație să facem asta. Nu m-aș plânge, nici măcar când am căderi. Sunt perioade mai dificile, când ajungi la medic și îți spune că ești burnout. Da, chiar anul trecut mi s-a întâmplat, în timpul filmărilor.

Efortul prelungit, pe luni de zile, a dus la o stare de epuizare, nu făceam doar asta, bineînțeles, niciodată nu fac un singur lucru, și atunci s-a dezechilibrat balanța. Dar am ascultat de medici în momentul în care am ajuns să fiu luată de SMURD de pe stradă. Nu știu dacă a fost rău, dar a fost un semnal de alarmă„, a dezvăluit Andreea Marin.

Citește și: În ce țară se va muta definitiv Anamaria Prodan, alături de copiii săi:„Vrem să trăim fericiți’

Citește și: Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău:„Nu a fost ceva infim’

Citește și: Ana Baniciu, primele detalii despre nunta cu logodnicul ei, Edy Kovacs:„Invitații…’

Andreea Marin, luată de salvare de pe stradă

Andreea Marin nu acceptă să-i fie lipită eticheta „vedetă” și admite că lumea televiziunii s-a schimbat enorm de când a debutat ea până în prezent.

„Nu-mi place termenul ăsta de vedetă. Ca să fii vedetă ai nevoie de multă muncă și de multe realizări. Sunt prea puține, aș spune! În rest…sunt oameni care apar și dispar de pe micul ecran. (…)

S-a schimbat mult treaba în televiziune și față de momentul în care eram un copil care abia deschidea ochii în această lume.

Păi, să luăm, de pildă, ce însemna atunci un concurs pentru a ocupa un post la televiziune, cât de dificil era. Eu am dat concursuri timp de o săptămână, în fiecare zi, cu alte probe în fața camerei, în spatele ei, eseu, limbă străină, lucruri care astăzi nu mai sunt luate în seamă.

Vezi oameni care apar la TV care n-au nici în clin, nici în mânecă. Oameni care nu au cultură generală, nu vorbim despre specializare într-o anumită direcție. Lucrurile s-au schimbat foarte mult, e mult mai subțire treaba„, a mai spus Andreea Marin în emisiunea „La Cină', de la Digi 24.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter