Alexandru Arșinel a fost internat de urgență în spital: "Probabil că Stela mă caută..."

Publicat pe

Alexandru Arșinel are grave probleme de sănătate, după ce la începutul anului a fost infectat cu COVID-19. Actorul este internat la spitalul Monza și a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate. Iată cum se simte în aceste momente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel este din nou internat în spital. De data aceasta, actorul a decis să meargă la spitalul Monza din București, spital care este renumit pentru intervențiile la nivelul inimii.

În cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit că acum trebuie să petreacă mai mult timp în spital.

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce a fost din nou la spital

Citește și: Ce relație avea Alexandru Arșinel cu regretatul Ion Caramitru:’Îmi aștept și eu rândul’

Citește și: Cătălin Botezatu intervine în divorțul Prodan-Reghecampf:„Anamaria nu duce lipsă de un alt bărbat

Citește și: Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret cu Alex Mațaev!Fostul politician se afla în închisoare

Alexandru Arșinel este internat în spital

Alexandru Arșinel este internat în spital din cauza problemelor de sănătate din ultima perioadă. A fost un an dificil pentru actor, întrucât la începutul acestuia a fost infecta cu COVID-19. De atunci, se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

În cadrul unui interviul, artistul a spus că este internat la spitalul Monza din Capitală, dar și faptul că inima lui ar avea nevoie de o intervenție.

'Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am alez Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul', a precizat Arșinel pentru impact.ro.

De asemenea, cu tristețe în voce, Alexandru Arșinel a mai adăugat faptul că este destul de supărat pe faptul că nu a apucat să mai facă ceva în memoria Stelei Popescu, prietena lui de-o viață.

'Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!', a adăugat cu amărăciune în voce Arșinel, pentru sursa citată anterior.

Voi rămâne internat câteva săptămâni

Alexandru Arșinel a mai spus că o să rămână în spital pentru câteva săptămâni, ceea ce înseamnă că o să revină pe scenă abia anul viitor.

'Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!', mai spune același Arșinel.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter