Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe a apărut și în presa italiană: „M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani”

Publicat pe

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe a apărut și în presa italiană, după ce ea ar fi vorbit public despre situația prin care trec acum. Conform declarațiilor citate de fanatik.ro din presa străină, sexy-impresara l-ar fi numit pe Laurențiu Reghecampf „fostul meu soț'. Ea a transmis că familia ei trece prin clipe delicate, deoarece sunt și copiii la mijloc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț. Cel care a depus actele a fost antrenorul de fotbal, lucru pe care l-a anunțat în urmă cu câteva săptămâni. De atunci, cei doi sunt mai mereu prezenți pe primele pagini ale ziarelor. Se pare că subiectul lor a ajuns și în presa italiană, după ce impresara ar fi vorbit public despre situația lor de acum.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe a apărut și în presa italiană: „M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani'Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe a apărut și în presa italiană: „M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani'

Potrivit fanatik.ro, Anamaria Prodan ar fi oferit declarații pentru site-ul italian Tuttomercatoweb. Sexy-impresara ar fi descris divorțul de Laurențiu Reghecampf ca fiind o „situație complicată', pentru că „sunt și copiii la mijloc'. A susținut că situația de față ar fi una rușinoasă pentru ei, deoarece atât ea, cât și Reghe, sunt cunoscuți în România. Pentru prima oară, ea a declarat că Reghe ar fi înșelat-o cu o femeie în vârstă de 28 de ani.

Citește și: Anamaria Prodan, gata să se mărite după divorțul de Reghe:”Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers”

Citește și: Anamaria Prodan, scandal cu Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a vorbit despre divorț:„Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește…'

Citește și: De ce nu vrea Tudor Chirilă bonă pentru copii:„Nu sunt bun la chestia asta'

Citește și: Actorul Kal Penn a dezvăluit, după 11 ani, că iubește un bărbat:„Mi-am descoperit sexualitatea târziu'

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe a apărut și în presa italiană

Anamaria Prodan a apărut într-un articol controversat în presa din Italia. Ea ar fi explicat că deși copiii ei au peste 20 de ani, ar resimți situația divorțului ca fiind una rușinoasă. Ea ar fi transmis că rușinea care ar fi fost adusă familiei de către „fostul ei soț' ar fi intolerabilă.

„E o situație foarte complicată, sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste douăzeci de ani, dar este o situație rușinoasă pentru că suntem celebri în România. Și această rușine adusă familiei noastre de fostul meu soț e intolerabilă', a transmis Anamaria Prodan pentru site-ul Tuttomercatoweb.

Anamaria Prodan despre Reghe: „M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani'

În plus, pentru prima dată, sexy-impresara a transmis că Laurențiu Reghecampf ar fi înșelat-o cu o femeie mai tânără decât el, în vârstă de 28 de ani. Copiii ar fi aflat de pe Internet, deși, spune ea, nu și-ar fi dorit ca aceste informații să ajungă la ei. Totodată, ea a spus că ar fi muncit mult ca să-l facă cunoscut pe Reghe.

„E greu de gestionat situația. Mă sună tot felul de oameni din lumea fotbalului. Am muncit mult să-l fac cunoscut pe fostul meu soț. Nu cunoștea pe nimeni până nu am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani și asta știu și copiii mei, au citit pe internet. Eu nu am vrut ca informațiile astea să ajungă la ei', a mai transmis ea.

Anamaria Prodan: „Uneori, bărbații nu știu să întrețină o familie'

Fanatik.ro mai scrie că Anamaria Prodan ar fi menționat pentru presa străină că relația ei cu Reghe s-ar fi degradat în momentul în care el a cunoscut-o pe actuala lui iubită. Tânăra urmează să-l facă tată pentru a treia oară.

„Uneori bărbații, ajungând la anumite niveluri, nu știu să întrețină o familie. Întotdeauna vor mai mult de la viață. Aici este vorba de a duce o viață normală, bine făcută, cu mult sacrificiu și muncă și întreținerea unei familii și a imaginii copiilor', a mai transmis impresara pentru presa italiană.

Anamaria Prodan plănuiește să cumpere un club de fotbal din Italia

Cât despre planul profesional, Anamaria Prodan pare a fi pusă pe fapte mari. Sexy-impresara ar fi declarat pentru presa italiană că vrea să cumpere un club de fotbal din Peninsulă. În plus, ea ar fi luat deja în vedere două asemenea echipe, din partea de Sud a țării. Înainte de a-și îndeplini această dorință, ea ar fi transmis însă că vrea să-și rezolve problemele din planul personal.

„Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las în pace. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil. Toate acestea nu sunt bune pentru ei.

Dar când rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar. Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei, ne-am dori un club în Italia', a mai mărturisit vedeta.

Întrebată ce echipe ar vrea să cumpere, impresara nu a stat pe gânduri și a oferit două nume: „Palermo sau Catania. La Catania am lucrat mult cu Lo Monaco când l-am adus pe Dică'.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter