Anamaria Prodan, gata să se mărite după divorțul de Reghe: "Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers"

Publicat pe

Anamaria Prodan este gata oricând să se mărite după ce va finaliza divorțul de Laurențiu Reghecampf și are mare încredere în șansele sale în dragoste. Impresara este convinsă că va întâlni bărbatul perfect la un moment dat, cel care o va trata ca pe o zână.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre fostul antrenor al FCSB-ului, Laurențiu Reghecampf, și Anamaria Prodan a ajuns la final. Reghe a fost cel care a anunțat că a înaintat actele de divorț și oricât a încercat Ana să lupte pentru căsnicia lor, se pare că nu mai este cale de întors, mai ales că iubita lui Reghe este însărcinată.

Resemnată că nu-l mai poate întoarce din drum pe Reghe, Anamaria Prodan spune că va încerca să-și vadă de viața ei și nu are nici un dubiu că va întâlni bărbatul perfect în cele din urmă.

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani. Bărbatul perfect?

În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie', a mărturist Anamaria Prodan.

Impresara Anamaria Prodan a declarat de mai multe ori că nu îi place să fie singură. Înaintea lui Laurențiu Reghecampf, a fost căsătorită cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu, cu care are două fiice, Sarah şi Rebecca.

Citește și: În ce țară se va muta definitiv Anamaria Prodan, alături de copiii săi:„Vrem să trăim fericiți

Citește și: Ana Baniciu, primele detalii despre nunta cu logodnicul ei, Edy Kovacs:„Invitații…

Citește și: Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău:„Nu a fost ceva infim

„Vorbim în fiecare zi. Eu nu am primit niciun act”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au depus actele de divorț și se vor separa definitiv. Sau cel puțin așa se știa până acum.

În cadrul unui interviu, sexy impresara a vorbit deschis despre relația cu antrenorul de fotbal, dar și ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața ei. Mai mult, suține că nu ar fi primit actele de divorț, până acum.

Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…‘, a spus pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

După ce s-a aflat de separarea celor doi soți, Anamaria Prodan a decis să se mute în America, alături de copiii săi. Bebeto va urma cursurile la școala la care au mers și cele două surori ale sale.

„Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fară scoală, a declarat Anamaria.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter