Actorul Kal Penn a dezvăluit, după 11 ani, că iubește un bărbat: „Mi-am descoperit sexualitatea târziu”

Publicat pe

Actorul Kal Penn, care a jucat în serialul de comedie „Harold & Kumar' și care a lucrat în cadrul administrației lui Barack Obama, a vorbit pentru prima oară despre orientarea lui sexuală. Kal a dezvăluit că e logodit cu Josh, bărbatul alături de care trăiește de 11 ani o poveste de dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Kal Penn a ascuns ani de zile faptul că se iubește cu un bărbat. Acesta și-a spus povestea în timpul unui interviu pentru emisiunea „Sunday Morning', difuzată la CBS, în timp ce își promova cartea autobiografică „You Cant Be Serious', în care dezvăluie cum a ajuns actor, dar și cum a lucrat în administrația lui Barack Obama, pe vremea când era președinte.

Nu doar despre viața profesională face mărturisiri, ci și despre cea privată. A recunoscut că de 11 ani are o relație stabilă cu un bărbat pe nume Josh, sunt chiar și logodiți.

„Eu și Josh suntem împreună de 11 ani. Am sărbătorit a unsprezecea aniversare în octombrie. Deci, să scriu despre asta… este foarte real în viața noastră, iar când ești fiu de imigranți, care spune că vrea să fii actor, haosul pe care aceste mărturisiri îl creează în familia ta și în comunitate va învinge orice altceva, întotdeauna', a declarat el, conform forbes.com.

După ce s-a mutat la Los Angeles pentru a lucra ca actor, Kal Penn a dat lovitura jucând în comedia din 2004 'Harold & Kumar Go to White Castle', alături de co-starul său John Cho. Filmul a generat două sequel-uri și i-a adus lui Penn alte proiecte, inclusiv drama din 2006 'Namesake' și seria Fox 'House'.

Citește și: Alec Baldwin a dat primele declarații, după ce a omorât-o accidental pe colega lui:„Era prietena mea’

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost acasă la fosta soție a prezentatorului TV.De ce s-au întâlnit

Citește și: Scandalul dintre Constantin Enceanu şi Gheorghe Turda continuă:'Vorbește ziua ce visează noaptea'

De asemenea, Penn a luat o pauză de la actorie pentru a face campanie pentru președintele Barack Obama. El a continuat să lucreze în cadrul administrației, la biroul de implicare publică. Kal Penn și-a întâlnit logodnicul în timpul în care a lucrat la Washington D.C.

„Mi-am descoperit propria sexualitate relativ târziu în viață, comparativ cu mulți alți oameni. Nu există nicio cronologie pentru chestia asta. Oamenii își dau seama în momente diferite ale vieții lor, așa că mă bucur că am făcut-o când am făcut-o. (….)

Întotdeauna am fost foarte deschis (n.r. – cu privire la relația lui) cu toți cei cu care am interacționat personal. Sunt foarte încântat să o împărtășesc acum și cu publicul larg.

Dar Josh, partenerul meu, părinții mei și fratele meu, cele patru persoane de care sunt cel mai apropiat în familie, sunt destul de rezervați. Nu iubesc atenția și se feresc de lumina reflectoarelor., a mai adăugat actorul. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter