De ce nu vrea Tudor Chirilă bonă pentru copii: "Nu sunt bun la chestia asta"

Publicat pe

Tudor Chirilă și iubita lui, Iulia Mîzgan, au preferat mereu să fie discreți cu viața personală. Cei doi se iubesc de mai bine de 9 ani și au împreună doi copii, pe care au ales să-i educe în stilul propriu, fără bonă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Solistul și mama copiilor lui formează un cuplu foarte frumos, iar iubirea lor a fost una ținută departe, aproape în totalitate, de lumina reflectoarelor. Recent, Tudor Chirilă a oferit detalii din viața personală și și-a spus părerea despre sistemul de educație din România. Artistul a fost invitat la podcastul cu Gojira, de pe canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’.

De ce nu vrea Tudor Chirilă bonă pentru copii: "Nu sunt bun la chestia asta"De ce nu vrea Tudor Chirilă bonă pentru copii: "Nu sunt bun la chestia asta"

De ce nu vrea Tudor Chirilă bonă pentru copii

Tudor Chirilă a vorbit deschis homeschooling, metoda prin care micuții sunt educați acasă de părinți.

„Nu sunt bun la chestia asta, la homeschooling. Eu cred că trebuie să am o relație cu copiii mei complementară referitor la educație, adică eu trebuie să fiu părintele de la care copiii învață lucruri complementare. Plus că mai cred în formarea pentru viață și din neînțelegerea între copii. Din tot conflictul ăsta se desprinde cumva o învățătură. Nu cred în tablete până la o anumită vârstă’, a continuat artistul.

Citește și: Florin Piersic Jr și Tudor Chirilă joacă într-un film cu Michael Keaton și Samuel L. Jackson: „Adevărata întâlnire a fost cu…”

Citește și: Tudor Chirilă, în videoclipul trupei Taxi: „E regizat, jucat şi filmat de mine'

Citește și: Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dat Statul român în judecată, din cauza certificatului verde: „O situație de umilință'

Citește și: Cum arată Mirela Vaida, la 39 de ani, în lenjerie intimă. Fanii s-au extaziat

Solistul de la trupa Vama a mai specificat că își petrece destul de mult timp cu micuții lui și exclude varianta unei bone.

‘Ideea de bonă nu e funcțională. Am văzut bone prin parc și am înțeles care e faza. Poate mulți sunt norocoși, dar tuturor celor care sunt norocoși le mai spun să meargă incognito prin parc să vadă cât de norocoși sunt. Noi (n.r. și soția) nu am fost neapărat norocoși în situația asta’, a mai explicat cântărețul.

Tudor Chirilă apare în videoclipul trupei Taxi

Tudor Chirilă face parte din proiectul muzical „Joac-o pasta', iniţiat de Dan Teodorescu, de la trupa Taxi. De altfel, interpretul este cel care încheie acest album la care au contribuit 22 de actori și muzicieni.

„Acum vreo două luni m-a sunat colegul Dan Teodorescu (ăla de la Taxi) de la trupa trupa Taxi să mă invite să fac parte din proiectul lui („Joac-o pasta’) în care invită actori să „trăiască’ o melodie în faţa camerei. Pot să zic că e regizat, jucat şi filmat de mine’, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Dan mi se pare unul din textierii foarte buni din muzica românească, iar cântecul ăste e foarte frumos. Dacă daţi un share muzica asta va merge mai departe‘, a mai transmis Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă