Florin Piersic Jr și Tudor Chirilă joacă într-un film cu Michael Keaton și Samuel L. Jackson: "Adevărata întâlnire a fost cu..."

Publicat pe

Tudor Chirilă și Florin Piersic Jr. au filmat pentru filmul The Protégé, care are premiera în data de 20 august, anul acesta. Ei bine, cei doi au avut ocazia să joace alături de mari legende de la Hollywood, precum Samuel L. Jackson și Michael Keaton, care interpretează rolurile principale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Filmul thriller de acțiune american, regizat de Martin Campbell, The Protégé, are premiera pe 20 august 2021. Tudor Chirilă și Florin Piersic Jr. vor juca și ei în acest film, iar cei doi au avut privilegiul de la juca alături de mari actori de la Hollywood. Mai exact, este vorba despre Samuel L. Jackson și Michael Keaton, care interpretează rolurile principale.

Florin Piersic Jr și Tudor Chirilă joacă într-un film cu Michael Keaton și Samuel L. Jackson: "Adevărata întâlnire a fost cu..."Florin Piersic Jr și Tudor Chirilă joacă într-un film cu Michael Keaton și Samuel L. Jackson: "Adevărata întâlnire a fost cu..."

The Protégé s-a filmat în 10 săptămâni, în perioada ianuarie-martie 2020. Ba mai mult, locațiile așese pentru fimări au fost chiar Snagov și București. În București, au fost recreate decoruri din Laos, Vietnam sau Londra, care au fost amenașate de către 200 de tehnicieni români şi peste 100 de figuranţi, potrivit spynews.ro.

Citește și: Rona Hartner divorțează de soțul ei, Herve:'De o lună jumătate suntem separați'

Citește și: In memoriam. Gabi Luncă, o poveste de viață tulburătoare:a avut o copilărie săracă și a pierdut primul copil

Citește și: Pavel Bartoș, adevărul despre momentele grele din căsnicie:„A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri despre căsnicia cu Ștefan Bănică:„Nu m-am înrudit cu el pentru că era cunoscut'

Tudor Chirilă și Florin Piersic Jr. joacă în The Protégé

Trailerul filmului a fost lansat, iar, urmărind imaginile, putem spune că va fi un film excelent. Pe de altă parte, foarte mulți români de-abia așteaptă să îi vadă pe Tudor Chirilă și Florin Piersic Jr. performând alături de Samuel L. Jackson sau Michael Keaton.

Tudor Chirilă este recunoscător pentru șansa care i-a fost acordată, dar și pentru faptul că a avut ocazia să lucreze alături de Martin Campbell.

Anul trecut prin februarie filmam la proiectul ăsta fără nici cel mai mic gând că viața ni se va da peste cap în halul ăsta. Am întâlnit o echipă fantastică cu mulți profesioniști români, ceea ce m-a bucurat. Adevărata întâlnire însă a fost cu regizorul Martin Campbell (Golden Eye, Mask of Zorro, Casino Royale). Am lucrat cu el ireproșabil. Martin este o mașinărie. Meticulos, organizat până în cele mai mici amănunte, întotdeauna în control pe platou, el este cu adevărat întruchiparea liderului pe care un actor îl așteaptă în regizor', a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Tudor Chirilă, despre Martin Campbell

Tudor Chirilă are doar cuvinte de laudă la adresa lui Martin Campbell, regizorul filmului The Protégé.

Nimic nu este întâmplător în procesul lui de lucru. Respectul lui pentru actor este la cote maxime și asta se poate observa din atenția cu care tratează fiecare rol, indiferent de lungime. Martin poate să piardă o oră desenând sau repetând trasee pentru figuranți ca să obțină naturalețea pe care o caută într-o coregrafie colectivă. Recunosc că a fost o binecuvântare să lucrez cu el.

Bucuria și mai mare a fost anul ăsta când Martin m-a invitat la al doillea proiect, unde am o apariție fulgerătoare, dar importantă pentru biografia mea. În sfârșit, filmul, care s-a turnat contracronometru, pentru că în UK se închidea hotel după hotel, iar echipa încerca să fie mereu cu un pas înaintea pandemiei, se va lansa pe 20 august. Sper să băgați un ochi că va fi cu adevărat un regal de action movie', a scris în continuare Tudor Chirilă pe Facebook.

Sursa Foto: profimedia, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter