Oana Roman, dezvăluiri despre lupta cu depresia: "Aveam 14 ani, părinții mei nu au înțeles cât de rău eram"

Publicat pe

Oana Roman le-a mărturisit fanilor ei din mediul online că, încă de la vârsta de 14 ani, s-a confruntat cu depresie și atacuri de panică. Vedeta și-a deschis sufletul în fața internauților și le-a mărturisit că sunt momente în care simte că cedează, însă găsește mereu puterea de a merge mai departe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman le-a vorbit fanilor ei din mediul online despre despresie. Aceasta le-a spus internauților că, dacă suferă de despresie, anxietate și atacuri de panică, nu o să poată trece peste aceste probleme fără să apeleze la tarapie.

Oana Roman, dezvăluiri despre lupta cu depresia: "Aveam 14 ani, părinții mei  nu au înțeles cât de rău eram"Oana Roman, dezvăluiri despre lupta cu depresia: "Aveam 14 ani, părinții mei  nu au înțeles cât de rău eram"

Nu treci peste depresie, peste anxietate și peste atacuri de panică fără terapie. Este importantă credința și rugăciunea, dar în același timp este important să faci terapie. Depresia este o afecțiune medicală ca orice altă afecțiune. Este extrem de periculoasă și poate fi fatală, trebuie tratată la doctor. Treci peste ea în sensul că reușești să o faci să se diminueze foarte mult. Dar ea nu dispare 100% niciodată. Rămâne într-o stare foarte latentă undeva acolo și în orice moment se poate întoarce. De aceea trebuie să ai grijă de sufletul tău. Depresia intervine în momentul când tu nu mai ai grijă de sufletul tău, când te lași copleșit de toate problemele din jur și de viață', a mărturisit Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Marius Elisei, motivul divorțului de Oana Roman:„Poate și din cauza băuturii'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, vacanță împreună după divorț.S-au comportat ca o familie

Citește și: Însărcinată în luna a opta, Angela Rusu a devenit bunică!A postat prima imagine cu nepoata ei

Citește și: Radu Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu fata alături de care se afișează mereu.A spus dacă e iubita lui sau nu

Oana Roman a suferit de depresie de la 14 ani

În continuare, Oana Roman le-a mărturisit fanilor ei că s-a confruntat cu deoresia încă de la vârsta de 14 ani. Vedeta a mărturisit că, din această cauză, s-a și îngrășat foarte tare. Părinții au dus-o și la endocrinolog, însă tratamentul la problema ei a venit în jurul vârstei de 30 de ani.

Eu am intrat în depresie la o vârstă foarte complicată. Aveam în jur de 14 ani. Părinții mei atunci nu au înțeles cât de rău eram și m-au dus să îmi trateze efectul, și nu cauza. Efectul a fost că din cauza puternicei depresii în care eram m-am îngrășat foarte tare. Pentru că nici nu mai făceam sport, m-au dus la endocrinolog. Tratamentul a venit abia după 15 ani. De abia în jurul vârstei de 30 de ani am înțeles că nu mai pot să trăiesc așa și m-am dus la doctor', a povestit Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman: „M-a ajutat foarte mult terapia'

Oana Roman spune că a fost norocoasă să întâlnească un doctor care a reușit să o trateze fără tratament medicamentos. Vedeta a spus că are momente în care simte că nu mai poate, însă găsește puterea de a merge mai departe.

Norocul meu este că am întâlnit un doctor psihiatru și psihoterapeut minunat. El a reușit să mă trateze fără tratament medicamentos. Eu aveam și o depresie puternică și stări de anxietate și atacuri de panică recurente. Sunt momente în care cad și eu, în care nu mai vreau să știu de nimeni. Momente în care îmi vine să plec la capătul Pământului și să las totul în urmă. Sunt momente în care cad în genunchi la propriu și simt că nu mă mai pot ridica. Dar găsesc mereu puterea să merg mai departe. Chiar dacă nu arăt, sunt momente în care mă simt singură, abandonată, atacată. Clipe în care mă simt rău fizic și psihic, dar mă ține cel mult o zi, pentru că m-a ajutat foarte mult terapia', a mai povestit Oana Roman.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter