Horoscop 15 mai 2021. Zi cu reproșuri pentru unele zodii

Publicat pe

Horoscop 15 mai 2021. Se anunță o zi relaxantă pentru unel zodii, în timp ce altele s-ar putea lovi de anumite reproșuri din partea celor dragi. Acum ai ocazia să repari lucrurile. Iată ce prezic astrele pentru ziua de sâmbătă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 15 mai 2021 – Berbec

După o săptămână istovitoare, ar fi bine să începi să te gândești și la tine. Ai nevoie de puțină intimitate și nu este nimic rău în asta. Acordă-ți puțin timp, dar nu te desprinde complet de cei dragi. Compania lor îți va face, până la urmă, cel mai bine. Relaxează-te, întreprinde activități care îți aduc zâmbetul pe buze, pentru a căpăta energie pentru noua săptămână care nu se anunță deloc a fi mai ușoră.

Horoscop 15 mai 2021 – Taur

Nu te lăsa pradă gândurilor și emoțiilor de moment. Nu ești în criză de timp, așa că nu ai de ce să te alarmezi. Mai bine ai avea în vedere activități care relaxează sistemul nervos. Citește, întâlnește-te cu prietenii și ai putea avea chiar în vedere și o drumeție. Lasă-te purtat de val și uită de griji măcar în weekend.

Horoscop 15 mai 2021 – Gemeni

În ultima perioadă ai avut tendința de a te închide în tine și de a te ascunde chiar și de persoanele dragi. Ar fi bine să te eliberezi și să spui tot ce ai pe suflet. Apropiații îți vor binele și un sfat din partea lor nu-ți va prinde rău deloc. Comunicarea este întotdeauna cheia pentru stare de spirit cât mai bună.

Horoscop 15 mai 2021 – Rac

Este o zi ideală pentru a-ți exprima sentimentele și pentru a socializa, mai ales pentru cei care își caută jumătatea. Este o zi favorabilă pentru începuturi de relații, iar sinceritatea și deschiderea vor juca roluri extrem de importante în această ecuație. Nu te mai ascunde în spatele măștilor, fii tu însuți și, până la urmă, totul va ieși mai bine decât ai sperat.

Citește și: Horoscopul lunii mai.Zodiile ferite de probleme

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii.Compatibilitate garantată

Citește și: Zodii care nu se vor înțelege niciodată cu Taurul

Horoscop 15 mai 2021 – Leu

Nu te mai lăsa influențat de ideile și convingerile celor din jur, cu care tu nici măcar nu rezonezi. Nu lăsa ca frica celor din jur să te influențeze și să-ți „taie aripile'. Da, este posibil să greșești, însă nu e ceva ce nu îți poți asuma. Dacă nu riști nu ai cum să câștigi, nu? Până la urmă fiecare decizie trebuie să-ți aparțină în totalitate, pentru a nu avea ce regreta mai târziu.

Horoscop 15 mai 2021 – Fecioară

În mintea ta încolțesc scenarii ce s-ar putea să nu aibă absolut nicio legătură cu realitatea. Ești copleșit de griji, așa că nu ar strica o miză pauză. În ultima vreme ți-ai cam neglijat prietenii, așa că o întâlnire ți-ar putea prinde mai bine decât ai crede. În plus, un punct de vedere diferit ți-ar putea schimba perspectiva și ar putea alunga norii negri care simți că s-au adunat deasupra ta.

Horoscop 15 mai 2021 – Balanță

Astăzi vei avea de luat anumite decizii și cel mai bine ar fi să le iei fără să te lași influențat de părerea celor din jur. Acționează în conformitate cu ceea ce simți, căci instinctul nu te înșală. Cu toate acestea, nu te grăbi, fii realist, analizează bine situația din mai multe unghiuri și ia decizia în conformitate cu planurile tale pe termen lung.

Horoscop 15 mai 2021 – Scorpion

Dacă până acum te-ai tot lovit de probleme, sâmbătă este ziua ta norocoasă. Soarele va ieși pe strada ta și vei avea ocazia să demonstrezi să adevărul este de partea ta. Fii atent la orice detaliu, pentru ca nimeni să nu ai bă ocazia de a-ți demonta argumentele.

Horoscop 15 mai 2021 – Săgetător

E o zi ideală pentru răsfăț, așa că lasă deoparte orice altceva legat de muncă ai avea în plan. Este ziua ta liberă și merită să profiți din plin de ea. Petrece timp în compania celor dragi, că tot ai primit plângeri în ultima perioadă din partea lor.

Horoscop 15 mai 2021 – Capricorn

Acum ai ocazia de a-ți vindeca răni mai vechi. Discuțiile purtate cu persoanele care te-au rănit cândva se vor deovedi productive, iar tu vei cunoaște la final împăcarea și liniștea după care tânjeai. Spre seară vin vești bune și în plan financiar, este posibil să câștigi o sumă importantă de bani.

Horoscop 15 mai 2021 – Vărsător

Astăzi ești în centrul atenției tuturor și tot ce trebuie să faci este să-ți expui ideile. Nu te sfii să te joci cu anumite cuvinte, căci așa ai putea ieși să-i convingi pe cei din jur să treacă de partea ta și să obții ceea ce-ți dorești cu ardoare.

Horoscop 15 mai 2021 – Pești

E posibil să ai musafiri astăzi, așa că nu uita să afișezi un zâmbet larg și să încerci să fii cât mai prietenos. Ai tendința de a te implica în niște discuții în contradictoriu și trebuie să accepți că dreptatea nu este mereu de partea ta. Fii mai modest și empatic cu cei din jur, astfel le vei câștiga și respectul.

Sursa foto: pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter