Cine este Valentin Andrieș, finalist iUmor. Tânărul nevăzător l-a făcut pe Dan Badea să plângă

Publicat pe

Cine este Valentin Andrieș, finalist iUmor. Puțin timp îi mai desparte pe telespectatorii iUmor până ce-și vor vedea preferații în marea finală. Unul dintre finaliști este Valentin Andrieș. Tânărul este nevăzător și e de profesie actor. I-a uimit pe jurați, dar și pe cei din fața ecranelor, cu autoironia lui și cu povestea sa de viață. El a fost concurent și la altă emisiune de pe Antena 1, la Mireasa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Valentin Andrieș, finalist iUmor. Valentin Andrieș este cel de-al treilea finalist al acestui sezon iUmor, la Antena 1. Momentul lui a fost difuzat pe micile ecrane la începutul lunii octombrie. A urcat atunci pe scenă alături de câinele său, care are grijă de el, concurentul fiind nevăzător. Glumele lui geniale au fost apreciate de toți membrii juriului, inclusiv de prezentatorii TV. S-a făcut remarcat printr-o autoironie aparte, pentru care a fost lăudat și de Cheloo.

Cine este Valentin Andrieș, finalist iUmor. Valentin Andrieș nu este străin de lumea televiziunii. În trecut, el a mai participat la o emisiune, tot de pe Antena 1. Este vorba despre show-ul matrimonial Mireasa. Atunci, el i-a impresionat pe restul concurenților cu povestea lui de viață. Atunci s-a aflat că tânărul suferă de o boală ereditară, scrie playtech.ro.

Citește și: Cine este Kiara Anca Firan, finalistă iUmor.Ce legătură are cu Vlad Drăgulin

Citește și: Cine este Petre Roman, finalist iUmor.Mihai Bendeac i-a făcut o ofertă de 10.000 de euro

Citește și: Mădălina Pamfile părăsește platoul Bravo, ai stil! după o ceartă cu Nicoleta Dragne:„Nu poți să duci discuția?'

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel după ce i-a fost pus un stent la inimă:„Mă simt ca ciugulit din diferite părți'

Cine este Valentin Andrieș, finalist iUmor

Cine este Valentin Andrieș, finalist iUmor. Valentin Andrieș, Robert Pavicsits, Princess Tweedle Needle și Gabriela Garlonta i-au lăsat muți de uimire pe cei trei jurați de la iUmor. Ei au fost trimiși la votul telespectatorilor. Dintre aceștia, preferatul publicului a fost ales Valentin Andrieș. Astfel, tânărul actor a fost trimis direct în finala emisiunii de pe Antena 1.

Ediția difuzată atunci a avut ca temă principală Crăciunul, de această dată sărbătorit în avans. Pe lângă Sf. Petru, interpretat de actorul Vlad Corbeanu, seara de sărbătoare i-a avut ca invitați speciali pe Vlăduța Lupău și Andrei Garici, care s-au conformat cerințelor venind în fața celor trei jurați cu stand-up tematic și cântece de Crăciun.

Cine este Valentin Andrieș, finalist iUmor. Valentin Andrieș este de profesie actor. Pe lângă asta, el e pasionat și de sporturile extreme. La iUmor, el a urcat pe scenă cu un număr de stand-up comedy. Finalistul a ironizat unele experiențe din viața de nevăzător. Autoironia lui a fost apreciată de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, dar și de cei de acasă. În total, el a primit trei like-uri.

„Sunt singurul actor nevăzător cu acte, iar asta nu pentru că aș fi eu cine știe ce talentat, dar am reușit să fiu acceptat într-un institut pentru că i-am mințit că am o problemă mai mică', a spus Valentin Andrieș la iUmor, potrivit comunicatului oficial.

Tânărul nevăzător l-a făcut pe Dan Badea să plângă

Cine este Valentin Andrieș, finalist iUmor. Tot el a mai glumit: „Nu judecăm niciodată de la prima vedere. Nici nu reușim să ne îndrăgostim de la prima vedere, nici de la a doua, nici de la a treia', potrivit a1.ro.

În cadrul show-ului, Valentin Andrieș de la iUmor a susținut că ar fi respins în cariera de actor din cauza deficienției pe care o are. La auzul acestor vorbe, Mihai Bendeac s-a arătat revoltat de sistemul de învățământ. În plus, juratul i-a promis concurentului de la iUmor un rol, în viitorul apropiat.

La finalul momentului lui Valentin Andrieș de la iUmor, Dan Badea s-a arătat impresionat de el. Copleșit de emoții, prezentatorul TV chiar a izbucnit în lacrimi și a spus: „Îmi redă încrederea în umanitate', mai scrie sursa menționată anterior.

Care sunt regulile de la iUmor

Cine este Valentin Andrieș, finalist iUmor. Cel de-al 11-lea sezon iUmor continuă să apară pe micile ecrane în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1. Jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor fi surprinși de cele mai inedite momente de umor, venite din toate colțirile lumii. Aceștia își pot exprima opțiunea prin „Thumbs Up’ pentru „DA’ şi „Thumbs Down’ pentru „NU’. În cazul în care vor fi obținute două voturi favorabile, concurentul merge mai departe în cadrul emiisiunii.

După ce concurenții din fiecare ediție au fost votați cu minimum doi de „DA’ de jurați, vor putea intra la votul publicului. Acest lucru e posibil în timpul ediției respective și până a doua zi la ora 16:00. Câștigătorul fiecărei ediții va fi dezvăluit în Observatorul orei 16:00 de luni.

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Sursă foto: Comunicat de presă, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter