Cine este Kiara Anca Firan, finalistă iUmor. Ce legătură are cu Vlad Drăgulin

Publicat pe

Cine este Kiara Anca Firan, a doua finalistă de la iUmor, sezonul 11. Kiara Anca Firan este a doua finalistă de la iUmor, din acest sezon. Numărul ei de stand-up comedy i-a cucerit iremediabil atât pe jurați, cât și pe cei de acasă. Deși nu are o mare experiență în acest domeniu, a făcut senzație pe scenă. Astfel, tânăra va ajunge direct în marea finală. Iată care e legătura ei cu Vlad Drăgulin!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Kiara Anca Firan, a doua finalistă de la iUmor, sezonul 11. Kiara Anca Firan este cea de-a doua câștigătoare din cel de-al 11-lea sezon iUmor și va ajunge direct în finală. Verdictul a fost dat în cadrul celei de-a doua ediții, ce i-a avut ca invitați speciali pe Nicole Cherry și Gabriel Gherghe. Atunci, jurații au decis să trimită la votul publicului trei concurenți. Printre ei s-a numărat Kiara Anca Firan, iar ea a fost cea mai votată.

Cine este Kiara Anca Firan, a doua finalistă de la iUmor, sezonul 11. Kiara Anca Firan este absolventă a Facultății de Actorie. Totodată, ea e și practicantă motociclism de performanță. La testimoniale, cea dea doua finalistă de la iUmor a povestit cum a căzut la prima cursă.

Citește și: Crina Abrudan, în costum de baie pe scena iUmor. Cheloo:„Visul meu împlinit'

Citește și: Selly, număr de roast în prima ediție a sezonului 11 iUmor.Mihai Bendeac l-a condus afară de pe scenă

Citește și: Dan Bittman s-a vaccinat? Artistul, surprins la mall, unde se intră doar cu certificat verde:„E o întrebare…'

Citește și: Marian Drăgulescu, la petrecere cu iubita și cu fosta soție, Larisa.„La noi este ceva normal'

Cine este Kiara Anca Firan, a doua finalistă de la iUmor, sezonul 11

Cine este Kiara Anca Firan, a doua finalistă de la iUmor, sezonul 11. Kiara Anca Firan a urcat pe scena iUmor pe 2 octombrie 2021. Înainte de a-și susține numărul, ea a vorbit despre marea ei pasiune, motocliclismul de performanță. Deși nu a început chiar cu dreptul, iar la prima cursă a căzut, nu s-a dat niciodată bătută. Astfel, în prezent, participă la curse atât în țară, cât și peste hotare.

„În prima cursă din cariera mea am căzut. În a doua cursă în care am participat a fost Balcaniada și am terminat ultima și când am ieșit m-am bucurat foarte tare' și cei care era cu ortul lângă noi au spus – Domnule, dar stai un pic, tu nu ai realizat că ai terminat ultima? -. Tu nu înțelegi. Eu nu am terminat ultima , am terminat prima din coadă', a povestit la testimoniale Kiara Firan de la iUmor, notează a1.ro.

Ajunsă la iUmor, Kiara Anca Firan a spus „Eu am venit aici pentru a demonstra că și femeile sunt amuzante'. Ea a fost apreciată atât de public, cât și de jurați. La un moment dat, Delia a exclamat „Kiara, îți meriți locul pe scenă!', potrivit unui comunicat oficial. Momentul ei a fost atât de bun, încât a câștigat la votul publicului. Astfel, ea a fost aleasă ca a doua finalistă de la iUmor, din sezonul 11.

Ce legătură are cu Vlad Drăgulin

Printre altele, Kiara Anca Firan a vorbit și despre prietenia dintre ea și Vlad Drăgulin. A susținut că i-ar fi „suflat' la licență și că l-ar fi ajutat foarte mult în carieră.

„Eu cu Vlad Drăgulin am ce am, pentru că eu i-am suflat la licență. Voi nu știți, dar eu pe el l-am ajutat și după ce a luat notă de trecere, nici măcar nu a venit să mă întrebe: Kiara ai și tu nevoie de ajutor? Vrei să joci și tu într-un spectacol de-al lui Mihai Bendeac? Mihai Bendeac este cel mai mare regizor de comedie al acestui deceniu', mai arată sursa citată.

Care sunt regulile de la iUmor

Cel de-al 11-lea sezon iUmor continuă să apară pe micile ecrane în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1. Jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor fi surprinși de cele mai inedite momente de umor, venite din toate colțirile lumii. Aceștia își pot exprima opțiunea prin „Thumbs Up' pentru „DA' şi „Thumbs Down' pentru „NU'. În cazul în care vor fi obținute două voturi favorabile, concurentul merge mai departe în cadrul emiisiunii.

După ce concurenții din fiecare ediție au fost votați cu minimum doi de „DA' de jurați, vor putea intra la votul publicului. Acest lucru e posibil în timpul ediției respective și până a doua zi la ora 16:00. Câștigătorul fiecărei ediții va fi dezvăluit în Observatorul orei 16:00 de luni.

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Sursă foto: Comunicat de presă, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter