Dan Bittman s-a vaccinat? Artistul, surprins la mall, unde se intră doar cu certificat verde: "E o întrebare..."

Publicat pe

Dan Bittman a produs rumoare în social media cu declarațiile sale ce contestau măsurile anti-COVID, dar acum fanii sunt convinși că s-a vaccinat… Artistul a fost surprins recent în timp ce intra într-un mall, unde, evident, se poate pătrunde doar dacă deții certificatul verde.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Întrebarea dacă Dan Bittman s-a vaccinat este acum pe buzele tuturor, după ce artistul, aprig contesatatar al măsurilor anti-COVID, a fost văzut recent intrând într-un mall. E adevărat, artistul a declarat cu ceva timp în urmă că ar putea să se vaccineze, dar nu este exclus, de asemenea, să fi trecut prin boală, și asta să-i fi facilitat intrarea în mall.

Dan Bittman s-a vaccinat? Artistul, surprins la mall, unde se intră doar cu certificat verde: "E o întrebare..."Dan Bittman s-a vaccinat? Artistul, surprins la mall, unde se intră doar cu certificat verde: "E o întrebare..."

Dan Bittman s-a vaccinat anti-COVID?

Surpriză mare pentru cei care au fost joia trecută în mall să-l vadă pe Dan Bittman trecând de controlul de la intrare. Iar asta deoarece nu se poate pătrunde acolo fără certificat verde saum fără dovada că ai trecut prin boală. Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai aprigi contestatari ai măsurilor restrictive din perioada pandemiei, artistul a intrat fără probleme în centrul comercial, asta dovedind că ori s-a vaccinat, ori a avut COVID-19 în ultimele 6 luni.

Cu toate că, la un moment dat, mărturisit că intențiuonează să se vaccineze în viitorul apropiat, când a fost întrebat dacă s-a vaccinat, Dan Bittman a preferat să păstreze tăcerea în această privință.

„E o întrebare foarte personală, la care prefer să nu vă răspund! Mulțumesc!', a spus artistul când a fost chestionat de cître fotoreporterii Click.ro.

Citește și: Petrică Mîțu Stoian a câștigat, post-mortem, procesul în care era acuzat de furt intelectual. Ce au decis judecătorii

Citește și: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!, despre George Burcea: „De un an și trei luni aștept să divorțeze!’

Citește și: De ce s-a despărțit Jean de la Craiova de mama fiului său: „Eu am venit mai devreme și am văzut…'

Citește și: Sora lui Petrică Mîțu Stoian, prima reacție după ancheta de la clinica privată:„El a murit cu zile’

Citește și: Dieta care a ajutat-o pe Lavinia Pîrva să slăbească 30 de kilograme:„Nu mai mănânc…’

Ce vaccin a ales Dan Bittman

După ce declarațiile sale au stârnit controverse în social media și nu numai, luni de zile, unde a fost foarte vehement împotriva regulilor impuse de autorități în timpul pandemiei, cu 6 luni în urmă Dan Bitmann a luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care a anunțat că se vaccinează anti-COVID. Mai mult, deși toată lumea preferă să se vaccineze cu Pfizer și cu Moderna, artistul avea o altă opțiune. Bittman a respins cele două vaccinuri create pe baza tehnologiei ARN, menționând că preferă să i se administreze Astra Zeneca. Artistul a mărturisit că inițial ar fi vrut să-i fie administrat Johnson & Johnson, însă în cele din urmă s-a decis pentru Astra Zeneca. Iar asta tocmai pentru a le demonstra oamenilor că nu au de ce să se teamă de tromboze.

„Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la J & J. Dar, uite, ca să nu zica lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca.

Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc, iar lumea e speriată’, a declarat Dan Bittman la EVZ TV.

„Cred în acest virus”

După ce, multă vreme, Dan Bittman a făcut declarații șocante cu privire la pandemie, stârnind adevărate controverse, poate în urma presiunii din social media sau poate conform propriei convingeri, artistul a trecut la sentimente mai bune…

M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri. Vreau să spun de la bun început, cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol', a spus Dan Bittman la un post de televiziune.

Dan Bittman susținea anterior că motivul pentru care a avut reacții atât de dure a fost incoerența autorităților.

„Poate că unele măsuri au fost bune, dar ceea ce mă frapează pe mine este că în timp ce mie mi se spunea să stau liniștit în casă, și chiar am stat, fiindcă respect regulile acestei țări, Guvernul organiza cel mai mare exod românesc organizat vreodată. 80.000 de muncitori, într-o săptămână, două, plecați cu avioane, cu transporturi, în timp ce noaptea era interzis să se meargă prin România. Nu pot unii să fie cu COVID și alții fără, unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerenți, a mai subliniat artistul.

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă