Dieta care a ajutat-o pe Lavinia Pîrva să slăbească 30 de kilograme: "Nu mai mănânc..."

Publicat pe

Lavinia Pîrva s-a confruntat cu kilogramele în plus în timpul sarcinii. Astfel, imediat cum a adus pe lume băiețelul, a decis să slăbească. În cadrul unui interviu, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, dar și cum a reușit să slăbească 30 de kilograme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Pîrva arată excepțional la 36 de ani. După prima sarcină, cântăreața s-a confruntat cu kilogramele în plus, însă a reușit să scape repede de surplus.

Astfel, acum, a ajuns să aibă o siluetă de invidiat. În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Citește și: Cum s-au fotografiat Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică în Grecia:'Iubirea mea'

Citește și: Cum a reacționat Andreea Marin când i s-a spus că seamănă cu Lavinia Pîrva:'Eu nu trăiesc…'

Citește și: Cum se simte Valentina Pelinel, după ce a fost operată la picior:„Am reușit să elimin o cârjă’

Citește și: Patrizia și Francesco Paglieri, eliminați de la Asia Express.„Ne bucurăm că am ajuns până aici’

Dieta care a ajutat-o pe Lavinia Pîrva să slăbească 30 de kilograme

Lavinia Pîrva a fost invitată la emisiunea prezentată de Marius Manole. Printre subiectele dezbătute de actor și cântăreață a fost și cel legat de cum se mențină în formă iubita lui Ștefan Bănică Jr, după ce a devenit mamă.

Ei bine, după ce a adus pe lume primul copil, Lavinia a decis să scape de kilograme în plus, dobândite în timpul sarcinii. Astfel, a început să facă mult sport și a fost mult mai atentă la orele la care servea masa. Când observa că se îngrașă, chiar dacă era vorba doar un kilogram sau două, încerca să nu mai mănânce după ora 17. După această perioadă, vedeta a reușit să ajungă la greutatea mult dorită.

'M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5', a declarat Lavinia Pîrva, notează protv.ro.

Lavinia Pîrva, despre afacerea cu haine

De curând, cântăreața a devenit și femeie de afaceri. Într-un moment în care a realizat că nu-i mai veneau hainele pe care le purtea înainte de a fi însărcinată, aceasta a decis să se gândească la anumite piese pentru femeile care au luat câteva kilograme în plus.

A găsit o croitorească, a făcut câteva ținute și a dat drumul la afacere.

'A început ca o joacă. Eu, în momentul în care am fost însărcinată, am luat foarte multe kilograme. Eram așa, ca un ursuleț… care râdea foarte mult. N-am mai râs când a trebuit să mă îmbrac, că nu mai aveam cu ce.

Ce am de făcut? Ori stau numai în casă, ori trebuie să găsesc o soluție să arăt a om când ies pe stradă. Și atunci am zis să-mi fac de comandă… Am găsit o croitoreasă foarte bună și am zis să-mi fac câteva ținute', a povestit ea.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter