Sora lui Petrică Mîțu Stoian, prima reacție după ancheta de la clinica privată: "El a murit cu zile"

Publicat pe

Sora lui Petrică Mîțu Stoian nu poate concepe faptul că artistul nu mai este printre noi. Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie, în urma unui șoc septic. Artistul făcea tratament post-COVID-19 la o clinică privată din Caraș-Severin, iar în urma unei anchete făcute de DSP, s-au înregistrat mai multe nereguli.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a șocat pe toată lumea, iar familia artistului cere dreptate în cazul artistului. În urma anchetei, sora artistului a avut prima reacție. Maria Tărchilă este de părere că fratele ei putea fi salvat dacă analizele erau citite de un medic specializat înainte.

Clinica privată unde artistul a făcut tratamentul a fost sancaționată cu amenzi de peste 150.000 de lei din cauza neregulilor găsite. Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin a făcut public un raport cu situația descoperită la Clinica Nera.

Potrivit comisiei, Petru Mîțu a fost admis pentru tratament de recuperare post-COVID19 și cazat într-una din clădirile învecinate. De asemenea, nu au fost identificate documentele ce au fost solicitate la internarea pacientului.

Citește și: De ce a murit, de fapt, Petrică Mîțu Stoian.Date din raportul oficial

Citește și: Mirela Petrean, după ce s-a tratat la clinica unde a fost Petrică Mîțu Stoian:„Pe semnătură se intra în camera hiperbară. Unii acuzau dureri…'

Citește și: Gina Pistol a fost înșelată de iubit cu cea mai bună prietenă:„El s-a culcat cu ea, iar eu…'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă sora Ilincăi Vandici:„Nu vorbesc despre ea pentru că…'

Sora lui Petrică Mîțu Stoian: „Trebuia să îl trimită acasă”

Maria Tarchila, sora regretatului artist a făcut prima declarație după ce aflat rezultatul comisie DSP. Femeia este de părere că regretatul cântăreț ar fi putut fi salvat dacă analizele sale erau consultate de un medic specializat înainte să aibă loc tratamentul. Mai mult, aceasta a declarat că medicii nu i-au verificat dosarul.

„Am dosarul lui, cum și-a făcut la Craiova, tot ce trebuia. Dacă se uita un medic pe el își dădea seama că nu are ce căuta Petrică acolo.Trebuia să îl trimită acasă. El a murit cu zile. E groaznic. Și acolo la Oravița doctorița trebuia să-l trimită imediat în Timișoara, nicidecum în Reșița. Acolo nu aveau medicamente. A trebuit să fugim prin farmacii să adunăm medicamente.', a spus sora lui Petrică Mâțu Stoian.

Ce a arătat autopsia lui Petrică Mîțu Stoian

Sora interpretului de muzică populară a mai dezvăluit că autopsia trupului artistului a scos în evidență faptul că plămânii acestuia erau de culoare maro. Astfel, femeia suspectează că la clinica din Caraș-Severin a avut loc o greșeală fatală.

'După autopsie m-au întrebat dacă știam că este bolnav de plămâni. Plămânii trebuie să fie roz și ai lui erau maro. Dacă au fost maro înseamnă că la clinică s-a întâmplat ceva. Înainte, pe hârtiile de la Craiova nu avea maro plămânii. Dacă era trimis în Timișoara scăpa. Nu îmi vine să cred ce repede a murit', a mai declarat Maria Tarchilă, potrivit Kanald.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter