Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!, despre George Burcea: „De un an și trei luni aștept să divorțeze!”

Publicat pe

Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! a făcut noi declarații despre relația ei cu George Burcea. Concurenta din show-ul de pe Kanal D a povestit, în cadrul unui roast, că așteaptă de un an și trei luni ca iubitul ei să divorțeze. În același context, ea a transmis că tot de atâta timp ar aștepta ca partenerul ei să o ceară în căsătorie și să îmbrace rochia de mireasă. Iată cum a decurs întreg momentul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! a făcut un anunț surprinzător despre George Burcea. Șatena a fost protagonista unui roast de zile mari, chiar în fața telespectatorilor Kanal D. În cadrul emisiunii, ea a făcut mai multe afirmații ironice, atât la adresa colegelor sale, cât și a juraților și a prezentatorilor TV. Concurenta s-a autoironizat chiar și pe ea, aducându-l în discuție pe partenerul ei.

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă din România. Se iubesc de mai bine de un an, dovadă fiind și ipostazele de cuplu în care se afișează în mediul online. Recent, ea a făcut un roast surprinzător la Bravo, ai stil! Cireașa de pe tort a fost reprezentată de momentul în care l-a adus în discuție pe partenerul ei.

Citește și: Ce rol va avea Viviana Sposub în filmul produs de George Burcea:”O altă calitate pe care am descoperit-o”

Citește și: Ce relație are Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea:„Îmi spun Vavi'

Citește și: O mai ții minte pe Kassandra din telenovela cu același nume?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Adela Mărculescu, despre debutul ca actriță:„Au fost probleme, mama era de partea mea, tata…'/ EXCLUSIV

Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!, despre George Burcea

În cea mai recentă gală de la Bravo, ai stil!, Viviana Sposub și-a lăsat toți fanii cu gurile căscate. Pentru această etapă a emisiunii, ea a pregătit un roast de zile mari, în care i-a inclus pe toți cei din platou. Așadar, a făcut o serie de afirmații ironice, atât la adresa concurenților, a prezentatorilor, cât și a juraților. În plus, a avut un moment și de autoironice.

La un moment dat, în Gala Candyland, Viviana Sposub a apelat la autoironie și le-a adus zâmbetul pe buze celor din platoul Bravo, ai stil!. Aceasta a spus în cadrul roast-ului că așteaptă de un an și trei luni să fie cerută în căsătorie de George Burcea. Tot de atâta timp ar aștepta ca el să divorțeze.

„Eu sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case, așa că fetelor daca divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur.

De mică m-am visat mireasă, doar că de 1 an și 3 luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasă și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept… să divorțeze!', a spus Viviana Sposub la Bravo, ai stil!, conform cancan.ro.

George Burcea: „Votați Viviana Sposub aka soția mea'

La fel ca restul concurentelor, și Viviana Sposub îi îndeamnă pe susținători să o voteze în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Recent, ea i-a spus iubitului ei să facă asta în locul ei, în spirit de glumă. George Burcea a ascultat-o imediat și a prezentat-o pe concurentă show-ului de pe Kanal D ca fiind „soția lui', cel mai probabil tot în glumă.

„-Spune-le să mă voteze!

-La ce număr, iubita mea?

-Deci, votați Viviana Sposub aka soția mea la 10.

-Știi că o să postez asta!

-Postează, iubita mea! Știi că te iubesc!

-Indicativ 10 la 1206, Viviana Sposub-Burcea', așa a arătat dialogul dintre Viviana Sposub și George Burcea, conform aceleiași surse.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter