Petrică Mîțu Stoian a câștigat, post-mortem, procesul în care era acuzat de furt intelectual. Ce au decis judecătorii

Publicat pe

La două săptămâni după moartea sa, Petrică Mîțu Stoian a câștigat procesul în care fusese acuzat de furt intelectual. Iată ce au decis judecătorii în privința piesei pe care artistul a fost acuzat că și-ar fi însușit-o!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian a câștigat, post-mortem, procesul în care era acuzat de furt intelectual. Artistul s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie, la doar 61 de ani, la Spitalul de Urgență Reșița, unde se afla internat pe secția ATI, în stare gravă. Artistul nu a mai apucat să afle decizia instanței, după ce fusese acuzat de un compozitor că și-a însușit o piesă.

Petrică Mîțu Stoian, acuzat de furt intelectual

Petrică Mîțu Stoian nu a mai apucat să afle, din păcate, deznodământul procesului în care fusese acuzat de furt intelectual de către compozitorul Vasilică Gunță. Magistrații de la Tribunalul Dolj au respis cererea acestuia după 9 ani de procese, notează Wowbiz.ro. La finele săptămânii trecute, judecătorii au decis că Petrică Mîțu Stoian nu se face vinovat de acuzațiile compozitorului și au respins acțiunea acestuia. Motivul principal a fost faptul că acțiunea a fost formulată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă.

Citește și: De ce a murit, de fapt, Petrică Mîțu Stoian. Date din raportul oficial

Citește și: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!, despre George Burcea: „De un an și trei luni aștept să divorțeze!'

Citește și: O mai ții minte pe Kassandra din telenovela cu același nume?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Adela Mărculescu, despre debutul ca actriță:„Au fost probleme, mama era de partea mea, tata…’/ EXCLUSIV

Dat fiind că judecătorii au decis că artistul nu are legătură cu fapta reclamată, acesta nu trebuie să-i plătească drepturi de autor lui Vasilică Gunță, mai spune sursa citartă. Vasilică Gunță, cel care l-a acuzat pe artist de furt intelectual, este un producător muzical care a lucrat cu mai mulți artiști cunoscuți din zona muzicii de petrecere și din manele. Decizia dată de Tribunalul Doj nu este una definitivă și poate fi atacată cu apel, în termen de 15 zile.

Artistul a murit la 61 de ani

La începutul lunii, pe data de 6 noiembrie 2021, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață. El a murit la doar 61 de ani, pe patul de spital, la Spitalul de Urgență Reșița. El se afla internat pe secția ATI și se afla în stare gravă. După decesul lui, s-au ridicat mai multe semne de întrebare. Înainte ca regretatul cântăreț să fie dus în stare gravă pe secția ATI la Spitalul de Urgență Reșița, Petrică Mîțu Stoian a fost la o clinică priviată din județul Caraș-Severin. Artistul a luat decizia de a se interna la clinică în vederea unei terapii hiperbare, un tratament post-COVID (fusese vaccinat cu ambele doze). La câteva ore după tratamentul efectuat în camera hiperbară, starea lui s-a agravat și a fost dus de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău și începuse să tușească cu sânge. Potrivit medicilor, artistul suferea de bronhopneumonie post-COVID şi cu stare septică.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter