Marian Drăgulescu, la petrecere cu iubita și cu fosta soție, Larisa. "La noi este ceva normal"

Publicat pe

Larisa și Marian Drăgulescu au o relație foarte bună după divorț, chiar dacă despărțirea lor s-a făcut cu scandal. Cei doi se înțeleg mai bine acum, în calitate de părinți și prieteni, decât pe vremea când erau un cuplu. Recent, Larisa i-a invitat la ziua ei pe fostul soț și actuala lui iubită și spune că nu vede nimic ciudat în asta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marian Drăgulescu a fost căsătorit de două ori și acum își încearcă pentru a treia oară norocul în dragoste. Gimnastul are o nouă iubită, Simona, căreia i-a făcut cunoștință cu fosta soție, Larisa. Mai mult, aceasta din urmă chiar a declarat că o place mult mai mult pe Simona decât pe Corina, fosta soție a lui Marian.

Larisa Drăgulescu a organizat o petrecere cu fast în acest weekend cu ocazia împlinirii vârstei de 37 de ani. Vedeta a avut alături mai mulți prieteni și, bineînțeles, Marian Drăgulescu, tatăl copiilor ei și actuala lui iubită.

Sărbătorita a postat mai multe fotografii pe Instagram, de la ziua ei, iar în unele dintre ele apare alături de Marian și Simona, situație care i-a uimit pe unii dintre fani pentru că în peisajul monden românesc nu este un lucru foarte întâlnit ca foștii soți să fie prieteni după divorț.

„Ne înțelegem foarte bine acum. Relația lui cu copiii este foarte bună. Am făcut un grătar. La noi este ceva normal, nu suntem la primele relații. (…) Mi-a făcut o părere foarte bună. Mi se pare că este o femeie foarte calmă, opusul față de cealaltă soție, Corina, și nu a intervenit în nicio discuție între mine și Marian.

Foarte ok din toate punctele de vedere. Mi-a plăcut și în comportamentul lui Marian, cel puțin de când e cu ea, făcând o comparație față de relația lui anterioară sunt diferențe uriașe vis-a-vis de copii.

Este mult mai atent, a venit cu cadouri, înainte nu venea cu cadouri', a declarat Larisa Drăgulescu la Antena Stars.

De ce a lipsit de la petrecere soțul Larisei Drăgulescu

În luna aprilie a acestui an, Larisa Drăgulescu s-a căsătorit cu Bogdan-Marian. Actual soț al acesteia a lipsit de la petrecere, pentru că e plecat în Germania, acolo unde lucrează.

„O să facem așa un mini-party, dar mai mult în familie, împreună și cu fostul meu soț, cu actuala lui parteneră, cu finii pe care i-am cununat împreună cu Marian, fără soțul meu. El este plecat în Germania, va fi și el online', a spus Larisa acum câteva zile la Pro TV.

Citește și: Cum se simte Valentina Pelinel, după ce a fost operată la picior:„Am reușit să elimin o cârjă

Citește și: Patrizia și Francesco Paglieri, eliminați de la Asia Express.„Ne bucurăm că am ajuns până aici

Citește și: De ce a murit, de fapt, Petrică Mîțu Stoian. Date din raportul oficial

Larisa Drăgulescu face videochat și e mândră de asta

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Larisa Drăgulescu a vorbit și despre modul în care face bani în prezent. Ea activează pe o platformă cu filmulețe pentru adulți, lucru pe care l-a recunoscut în repetate rânduri.

De asemenea, Larisa Drăgulescu mărturisește că nu i-a fost greu să le spună copiilor săi cu ce se ocupă, pentru că are o relație foarte deschisă cu aceștia, iar ei o susțin necondiționat.

„Activez pe o platformă pentru adulți, dar nu intru în live cu ei. Eu le fac filmulețe interzise minorilor și cam atât. Fac și poze. O fac din ianuarie 2021. Înainte lucram în cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia și am decis să mă retrag.

Așa mi-a venit ideea să lucrez pe aceste platforme online (…)

Îmi vând corpul, dar nu mă interesează, fiecare face ce își dorește. Sunt fericită, câștig bine. Pentru mine nu este nimic rău, nu înțeleg de ce unii se agită atât', a spus Larisa Drăgulescu în emisiunea „La Măruță'.

Larisa Drăgulescu a strâns bani frumoși din toată activitatea ei după divorțul de Marian Drăgulescu.

'Eu am lucrat foarte mult și zi și noapte și am avut noroc cu sprijinul familiei care m-a ajutat cu copiii. Altfel nu a-ș fi putut singură și cu copiii și să fac și o mică avere. Am avut diverse job-uri.

Am lucrat chiar și în cluburi. Am lucrat trei ani în Dubai și cinci ani în Germania, în România și plus din rețelele mele de socializare, îmi aduc o sumă considerabilă. Am câștigat peste zece mii de euro pe lună în ultimii opt ani', a spus Larisa Drăgulescu la Antena Stars.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter