Iulia Vântur și Salman Khan, împreună la un eveniment monden. Cum au fost surprinși cei doi

Publicat pe

Iulia Vântur și Salman Khan, împreună la un eveniment monden. Fosta prezentatoare TV formează de mult timp o relație cu bărbatul de origine indiană, Salman Khan. Cu toate acestea, ea mereu a fost discretă cu privire la viața sa personală. De-a lungul timpului, au existat mai multe zvonuri cum că cei doi au pus punct poveștii de dragoste. Recent, ei au oprit speculațiile și s-au afișat împreună la un eveniment monden.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur formează de câțiva ani o relație cu Salman Khan, însă mereu a fost discretă cu privire la acest lucru. După ce vedeta a petrecut mai mult timp în România, gurile rele au speculat că cei doi au pus punct poveștii de dragoste. Recent, cuplul a reușit să oprească aceste zvonuri, după ce au participat împreună la o petrecere mondenă, alături de mai multe celebrități din India.

Cei doi au atras imediat privirile tuturor celor prezenți. Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare a și apărut un clip video cu frumosul cuplu.

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, surprinși într-o ipostază rară, după 9 ani împreună

Citește și: Iulia Vântur se întoarce în India. Ce se întâmplă între ea și Salman Khan:”Nu-mi doresc să…”

Citește și: A murit Art LaFleur, cunoscut pentru rolul Babe Ruth.Actorul avea 78 de ani

Citește și: Jador s-a despărțit iar de Georgiana Elisei:„Începe un nou capitol. Vreau copii'

Iulia Vântur și Salman Khan, împreună la un eveniment monden

Iulia Vântur și Salman Khan s-au afișat din nou împreună la un eveniment monden. Cei doi au avut un comportament diferit unul față de celălalt. Dacă de obicei erau mult mai apropiați, acum nu au părut deloc doi oameni care formează o relație fericită.

Actorul a fost primul care a intrat în local și s-a îndreptat direct către lift. La câtva secunde după, și Iulia a pășit în încăpere și a făcut câteva poze.

Fosta vedetă TV s-a întors în India

Iulia Vântur a petrecut mai mult timp în România, însă de curând aceasta s-a întors în India. Acolo ea lucrează la un film de care este extrem de încântată.

„Merg să continui filmările în India. Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie.  Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm', a spus Iulia Vântur, pentru click.ro

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter