A murit Art LaFleur, cunoscut pentru rolul Babe Ruth. Actorul avea 78 de ani

Publicat pe

A murit Art LaFleur, cunoscut pentru rolul Babe Rut din „The Sandlot”. Vestea cea tristă a fost transmisă chiar de soția acestuia. Bărbatul se confrunta de mai bine de zece ani cu o boală nemiloasă- Parkinson. Din păcate, joi, actorul s-a stins din viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul Art LaFleur, cunoscut pentru rolurile din „The Sandlot' și „Field of Dreams', a murit la vârsta de 78 de ani, a declarat soția sa într-un comunicat.

Timp de un deceniu, actorul s-a luptat cu o boală nemiloasă- Parkinson.

Citește și: Petrecere în familia Denisei Răducu, după 4 ani de doliu

Citește și: Cine este Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep

Citește și: Ștefan Ciuculescu de la Survivor are o nouă iubită!

Citește și: Mădălin Ionescu, în doliu. A murit tatăl prezentatorului

A murit Art LaFleur, cunoscut pentru rolul Babe Ruth

LaFleur a apărut și într-o serie de seriale TV de-a lungul anilor, inclusiv „Charlies Angels', „M*A*S*H', „Home Improvement', „Matlock', „Boy Meets World', „JAG' și „Malcolm'.

Din păcate, după o luptă de mai bine de zece ani cu o boală nemiloasă, Art LaFleur s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani. Cea care a dat vestea cea tristă a fost chiar soția acestuia, care a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost extrem de norocoasă să aibă o relație de mai bine ed 43 de ani cu actorul.

„Am fost foarte norocosă să am o relație de 43 de ani cu un bărbat care m-a prețuit și pe care l-am adorat. Art era mai important decât viața și însemna totul pentru noi', a scris Shelly LaFleur, soția regretatului actor, pe rețele de socializare.

Familia și prietenii sunt în stare de șoc, mai spune soția acestuia.

A fost un om generos și altruist care a continuat cu actoria, dar mai important, era ce reprezenta pentru familia și prietenii săi', a scris Shelley LaFleur pe rețelele de socializare.

Pe lângă rolul lui Babe Ruth, LaFleur a apărut și ca jucătorul de baseball Chick Gandil din 1919 Black Sox infamy, în Field of Dreams . În ceea ce privește rolurile militare și de securitate națională, el a apărut ca șeful de securitate al Casei Albe în Disney ‘s First Kid (1996), ca „McNulty' în ambele Trancers (1985), Trancers II (1991) și ca 1st Sgt. Brandon T. Williams în În armată acum (1994). A jucat rolul pilotului Jack Neely în Air America (1990), a apărut ca Banes în The Replacements (2000) și în Beethoven’s 4th (2003) ca sergent Rutledge.

sursă foto- Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter