Mădălin Ionescu, în doliu. A murit tatăl prezentatorului: „L-am rugat pe Dumnezeu să îi curme suferința”

Publicat pe

Mădălin Ionescu este în doliu, după ce tatăl său s-a stins din viață. Prezentatorul TV a făcut anunțul în cursul serii trecute și recunoaște că bărbatul a suferit enorm de mult înainte să își dea ultima suflare, în prezența fiului și a soției.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mădălin Ionescu este în doliu: tatăl lui a murit, după ce ani buni a luptat cu o boală greu de descris în cuvinte. Duminică seara, prezentatorul TV a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde a descris nu doar ultimele clipe din viața celui care i-a dat viață, dar și modul halucinant în care s-a stins din viață. Mădălin Ionescu și mama lui erau de față atunci când tatăl său și-a dat ultima suflare.

Citește și: Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a despărțit de iubit: 'Culmea singurătății'

Citește și: La 10 ani de la divorț, Mădălin Ionescu spune adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de fosta soție

Citește și: Cristina Șișcanu a povestit cum a cerut-o Mădălin Ionescu în căsătorie: „Era gol în dormitor și mă aștepta. A avut totul, dar…”

Citește și: Cristina Sișcanu, reacție dură după ce a fost criticată pentru o filmare romantică alături de Mădălin Ionescu: „Din nou vor sări acele femei și vor arunca cu noroi…”

Mai mult decât atât, deși este în doliu, Mădălin Ionescu s-a arătat împăcat cu decesul tatălui, știind că și-a trăit ultimele momente într-un chin greu de descris în cuvinte. Coincidență sau nu, pe tatăl prezentatorului îl chema Marin și a trecut în neființă chiar înainte de praznicul Maicii Domnului. Mădălin Ionescu mărturisește că l-a iubit enorm pe tatăl său, care a fost un om bun și iubitor, un tată model.

Mădălin Ionescu, în doliu. A murit tatăl prezentatorului: „L-am rugat pe Dumnezeu să îi curme suferința'Mădălin Ionescu, în doliu. A murit tatăl prezentatorului: „L-am rugat pe Dumnezeu să îi curme suferința'

Mădălin Ionescu este în doliu, după moartea tatălui. Primele declarații

„Tatăl meu s-a stins seara trecută… in prezenta mea și a mamei mele… Așa a fost sa fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El … s-a numit Marin și s-a dus dincolo in preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult! Nu am trăit niciodată un moment mai sfâșietor!

Nu o sa pot uita vreodată contorsionarea aceea specifica momentului in care sufletul se desprinde de trup …și nici liniștea de după.

Tata s-a stins la cinci minute după ce, văzându-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu sa-i curme suferința sau sa-l întărească decisiv.

A fost cel mai bun tata, realmente! Ne-a iubit pe toți frații cu o dragoste desăvârșita', a scris Mădălin Ionescu, pe rețelele de socializare.

Mădălin Ionescu: „Vă rog: iubiți-vă părinții! Mult!'

Mădălin Ionescu este în doliu și a rămas îndurerat după moartea tatălui său, care a fost un exemplu demn de urmat de prezentatorul TV. Bărbatul a adus o contribuție semnificativă hidrocentralelor românești, iar bunătatea este valoarea care l-a caracterizat pe întreg parcursul vieții. La rândul său tată a trei copii, Mădălin Ionescu a lansat și un îndemn pe rețelele de socializare.

„Pot sa spun despre el ca nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanista puternica și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o pana la final, chiar și in fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat in ultimii ani.

Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești. Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a lăudat niciodată cu meritele lui. Și-a făcut cu ardoare datoria fata de țara, fără sa ceara aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ în urma lui și cred ca acest fapt e un privilegiu al destinului.

Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât sa va rog: iubiți-vă părinții! Mult! In fiecare clipa. Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei.

Când se duc… golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea … Părinți, iubiți-va copiii! Energia familiei e vindecătoare si unica!

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, a mai scris Mădălin Ionescu, pe rețelele de socializare.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter