KIMARO Ziua 3 Kiss Energy: o seară de neuitat cu Smiley, Antonia, Connect-R, Carla’s Dreams și B.U.G. Mafia

Publicat pe

Kiss FM, Magic FM și Rock FM au adus la malul mării KIMARO, cel mai mai mare festival al muzicii românești! După electro symphonic cu Edward MayaDiosaVoltaj și Simona Strungaru, după Ștefan BănicăHoria Brenciu & HB OrchestraLoredana și Direcția 5, aseară publicul i-a întâmpinat cu valuri de bucurie și a cântat alături de SmileyAntoniaConnect-RCarlas Dreams și B.U.G. Mafia.

Seara Kiss Energy a fost deschisă de Yuka și de Emilian, unul dintre cei mai tineri și romantici artiști din gașca HaHaHa Production.

Smiley a adus culoare și energie cu „Cai verzi pe pereți’,  „În lipsa mea’, dar și cu cel mai recent single – „Noi doi și noaptea’.

Și pentru că tot au colaborat de curând, Smiley și Connect-R și-au dat întâlnire pe scena KIMARO cu… „Rita’.

Deși au trecut aproape 10 ani de la vara nu dorm', hitul lui Connect-R – care s-a auzit pentru prima dată la Kiss FM – e la fel de fresh, de iubit și de cântat de public. N-au lipsit nici Mai dă-te-n dragostea mea’, Piele alba, piele neagră’ sau Cântăreți de karaoke’.

Ce poate fi mai HOT decât vara? În mod clar Antonia și show-ul ei de la KIMARO! Artista a făcut senzație cu „Marabou’, „Iubirea mea’, „Matame’ și „Dinero’, pe care le-a cântat în sincron cu publicul.

Carlas Dreams, cu poveștile lor de dragoste au adus reverie și sensibilitate și au răsunat în noapte, împreună cu vocile tuturor celor prezenți. Refrenele au răsunat la Poarta 1 din Portul Constanța: de la „Sub pielea mea’, „Acele’, „N-aud’, „Te rog’ până la „Imperfect’.

Ultimul concert al serii a fost și cel mai plin de energie. Tataee, Uzzi și Caddy au dat cum știu ei mai bine despre Pantelimon și Străzile din București’, „8 zile din 7′ si „Să sune trompetele’. și multe alte hituri B.U.G. Mafia au fost pe buzele fanilor care s-au aflat la KIMARO.

Duminică 15 august pe scena KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești vor urca TrooperPaul Ciuci CompactVamaCargo și Phoenix. Evenimentul va fi transmis live pe Rock FM si Rock TV, dar si pe paginile de FB si YouTube Rock FM și KIMARO.

KIMARO este un eveniment al Primăriei MUNICIPIULUI CONSTANȚA, prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM. Parteneri: Lenovo Legion, Siropurile Laurul, Exclusiv Auto, DerTour, The Iconic Estate.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter