Gemenii care au căzut de la etajul 10 au fost înmormântați. Mama lor a fost externată de la Psihiatrie

Publicat pe

Gemenii Beatrice și Moise care au căzut de la etajul 10 au fost înmormântați. Mama lor a fost externată de la psihiatrie pentru a putea să-și conducă pe ultimul drum cei doi copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Durere de nedescris la înmormântarea gemenilor care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Cu sufletul sfâșiat de durere, familia i-a condus pe ultimul drum pe Beatrice și Moise. Ambii părinți au participat la înmormântare, mama fiind externată de la Psihiatrie pentru a putea merge la tristul eveniment.

Gemenii care au căzut de la etajul 10 au fost înmormântați. Mama lor a fost externată de la PsihiatrieGemenii care au căzut de la etajul 10 au fost înmormântați. Mama lor a fost externată de la Psihiatrie

Micuții au căzut miercuri, 11 august, de la etajul 10 al blocului în care locuiau, în timp ce mama lor făcea live pe una dintre rețelele de socializare și asculta muzică. Trupurile neînsuflețite ale gemenilor au fost puse în sicrie albe. Pe coroanele de flori sunt scrise mesaje dureroase: 'Copii frumoși', 'Regrete eterne'.

Citește și: Mama gemenilor căzuți de la etaj, internată la Psihiatrie. Medic: „Foarte teatrală, puţin îndurerată”

Citește și: Cine este tatăl gemenilor din Ploiești care au murit și ce a declarat despre mama lor: „Era bună, le aducea…'

Citește și: Dosar penal în cazul gemenilor din Ploiești care au căzut de la etaj. Mama lor, principala suspectă

Citește și: Mama gemenilor căzuți de la etaj, mesaje șocante înainte de tragedia din Ploiești: „M-am săturat de…'

Gemenii au căzut de la etajul 10, în timp ce mama lor stătea pe Facebook

Potrivit informațiilor apărute, prima oară ar fi căzut fata, apoi la câteva minute și băiatul. Dacă inițial femeia le-ar fi spus polițiștilor că era în altă cameră, unde făcea curățenie, ulterior s-a aflat că mama gemenilor era live pe Facebook, asculta muzică și fuma, alături de ea fiind un băiețel mai mare.

Femeia nu a auzit când cei mici, lăsați singuri în cameră, s-au urcat pe o masă din dreptul ferestrei, apoi pe pervaz, după care au căzut. Deși pe filmarea postată pe Facebook se aud sirenele ambulanțelor și mașinilor de poliție, femeia nu a fost curioasă să arunce o privire la geam, ori să-și verifice copilașii.

Filmarea se încheie când cineva îi bate puternic la ușă, cel mai probabil un echipaj de poliție care să o anunțe ce s-a întâmplat.

FOTO: Antena 3

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter